מחיקת תיקייות דרך פקודות DOS

• הוסף לסימניות
למה ה*
מה רע ב
קוד:
rd /s /q
מתוך הכונן
או מחוץ לכונן:
קוד:
rd /s /q w:\
אולי לא הבנתי...
אבל את הכונן אי אפשר למחוק בצורה כזאת, ובלי לציין שם תיקייה כלום לא יימחק, ומה שהתברר לי שהכיתוב * להתאמת כל סוג שם, לא עובד על הפקודה RD
מקור: RD does not support wildcards
https://ss64.com/nt/rd.html

• הוסף לסימניות
כלומר?
מה פרושו של הקוד הזה?
for הוא כמשמעו, לחזור על פקודה עבור כמה דברים, בקוד הנ"ל הוא מעלה את רשימת התיקיות בכונן, ועל כל אחת הוא מפעיל את הפקודה של המחיקה
בהנחה שזה עובד גם על כונן רשת (לא כפי שכתבת), והבעיה היתה שלא צויין שם תיקייה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכאורה
נניח שאני רוצה למחוק כונן מסויים (נניח f)
קוד:
format f

• הוסף לסימניות
אני לא לוקח אחריות על תוצאות!!!!

• הוסף לסימניות
דרך אגב,מישהו יכול לעזור לי?
שעם לא מזינים את הסיסמא תוך 20 שניות המחשב נכבה, וכן שיהיה לזה סמל של תיקיה ללא קיצור דרך? (הכל בקובץ המצ"ב)
תודה

קבצים מצורפים

• נעילת תיקיה.rar
    509 ביטים · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה