כללי מחיקת תמונה ממאגר תמונות

• הוסף לסימניות
לפני כשבוע נודע לי שאחד מהתמונות של הלקוח שלי מסתובב במאגרים של גרפיקאיות. אני לא באמת יודעת איפה בדיוק אבל מאוד חשוב לי וללקוח שלי שזה ימחק מכל מאגר
עם יש לכם תמונה כזאת במאגר אשמח עם תמחקו.
כמובן עם יש לכם פרטים באיזה מאגר זה נימצא אשמח לדעת שאני יוכל לדאוג שזה ימחק מכל מקום תודה ובתקווה להבנה ועזרה!
ריקי

קבצים מצורפים

• IMG_8795 copy.jpg
    KB 160.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ריקי, מה זאת אומרת: "אשמח שתמחקו"???????????
את אמורה לדרוש שימחקו!
ותאמרי במפורש שכל שימוש בתמונה שלך עתיד לגרור תביעה משפטית!
אם הלקוח שלך יתבע אותך על שימוש בתמונותיו- מי ישלם את זה? מי שהשתמש!
את לא אמורה לספוג נזקים במקום מי שהפר את זכויות היוצרים של התמונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;907256:
ריקי, מה זאת אומרת: "אשמח שתמחקו"???????????
את אמורה לדרוש שימחקו!
ותאמרי במפורש שכל שימוש בתמונה שלך עתיד לגרור תביעה משפטית!
אם הלקוח שלך יתבע אותך על שימוש בתמונותיו- מי ישלם את זה? מי שהשתמש!
את לא אמורה לספוג נזקים במקום מי שהפר את זכויות היוצרים של התמונה!
את צודקת ובאם עם זה יקרא פעם נוספת (וקרא כבר פעמיים שלקחו מכאן תמונות לפירסום) אני מאמינה שאני ירצה ללכת עם זה עד הסוף שכל גרפיקאית קטנה כגדולה תשמע על הגרפיקאית שהייתה צריכה לשלם עשרות אלפי שקלים לצלמת על זה שהיא גנבה את התמונה שלה. אז באמת תפסיקו לקחת תמונות לא לכם ולכו תקנו תמונות בכמה גרושים באיסטוק ואתרים כאילו זה לא שווה את זה מבחינה כלכלית ומוסרית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה