מחיקת תמונות מהכניסה למחשב

• הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 10 ובהגדרות שבו אפשר ליצור תמונה צילמתי תמונה באמצעות מצלמת המחשב ואני רוצה למחוק אותו
באם מישהו יכול לתת מידע איך אפשר למחוק לא הצלחתי כרגע

• הוסף לסימניות
יש לי ווינדוס 10 ובהגדרות שבו אפשר ליצור תמונה צילמתי תמונה באמצעות מצלמת המחשב ואני רוצה למחוק אותו
באם מישהו יכול לתת מידע איך אפשר למחוק לא הצלחתי כרגע
זה מאוחסן כנראה בתיקיית:
קוד:
C:\Users\‏username\Pictures\Camera Roll

גש לשם ותמחק את התמונה...

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות אך לא מצאתי את התיקיה הנ"ל

• הוסף לסימניות
אפשרי גם להיכנס לנתיב ככה:

קוד:
%UserProfile%\Pictures\Camera Roll

• הוסף לסימניות
לא מצאתי את התיקיה הזאת האם זה אמור להיות בתוך תיקית מייקרוסופט
תלחץ על צירוף המקשים: מקש ווינדוס + R

בחלון שיפתח תקליד:
%UserProfile%\Pictures\Camera Roll

תלחץ "אנטר" וייפתח התיקייה הנ''ל.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בתוך הגדרות המחשב במידע שלך יש אפשרות לשים את תמונה דרך מצלמת המחשב אפשר לראות בקובץ המצורף וכרגע אני מעוניין למחוק אותו כך שבכניסה למחשב לא יראו שום תמונה ואני לא מוצא דרך למחוק

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.pdf
    KB 19.8 · צפיות: 45
  • הוסף לסימניות
בתוך הגדרות המחשב במידע שלך יש אפשרות לשים את תמונה דרך מצלמת המחשב אפשר לראות בקובץ המצורף וכרגע אני מעוניין למחוק אותו כך שבכניסה למחשב לא יראו שום תמונה ואני לא מוצא דרך למחוק
כנס לנתיב הבא ומחק משם את התמונה:

קוד:
%UserProfile%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\AccountPictures

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הצלחתי ב"ה למחוק את התמונות שאינן רצויות לי אך כברירת מחדל המחשב השאיר תמונה אחת שנראה בכניסה למחשב אם יש אפשרות להחזיר את המצב כמו בעת שקונים מחשב חדש שלא נראה שום תמונה

• הוסף לסימניות
הצלחתי ב"ה למחוק את התמונות שאינן רצויות לי אך כברירת מחדל המחשב השאיר תמונה אחת שנראה בכניסה למחשב אם יש אפשרות להחזיר את המצב כמו בעת שקונים מחשב חדש שלא נראה שום תמונה
תשנה את התמונה ותבחר את התמונה שנמצאת במיקום זה:

קוד:
C:\ProgramData\Microsoft\User Account Pictures

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה