דרוש מידע מחירון לגרפיקאית מתחילה

• הוסף לסימניות
אין לי הרשאה לפורום גרפיקה ועיצוב
כמה מקובל לקחת על עבודה לעיצוב אלבום
תודה!!!

• הוסף לסימניות
בקיצור אני צריכה להיות בקשר עם הפוטו
ולבקש ללקוחה את הכסף בשביל האלבום
חוץ מהסכום שאני מבקשת לכל עמוד
הבנתי נכון?
וממש תודה על התשובות שעניתם לי זה ממש עזר לי
לא בטוח
לפעמים עדיף ללקוחה שתשלחי את האלבום להדפסה, וכשהיא תבוא לקחת אותו היא תשלם לפוטו

• הוסף לסימניות
את יכולה להציע ללקוח שתשיגו לה פוטו (חנות) מיוחדת
ואף לדאוג שזה יושלם ויגיע אל הלקוח
אבל למעשה מה שעולה מהחנות הלקוח צריך לשלם
אתם יכולים אף לשלוח ללקוח מספר דוגמאות של אלבומים (שיש באתר הפוטו)
ויחליט איזה סוג הוא רוצה ואיזה גולד ואיזה כריכה וכולו' וכלו'
(זה נוח ללקוח כי הוא לא מבין איך שולחים ואיך מחליטאים הרי בחנות יש עשרות סוגים-מה שאתם יכולים זה ללות)

• הוסף לסימניות
אוקי
ממש תודה רבה
עזרתם לי ממשששששש!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם אני לא בטוח שכאן זה המקום לשאול אבל אנסה:
אני זקוק בדחיפות לעיצוב עטיפה של ספר, חשוב לי מהירות עבודה ומחיר.
אשמח לקבל הצעת מחיר ודוגמא של עבודה במייל שלי advrosenblat ג'מייל קום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה