כללי מחירון לקפה

• הוסף לסימניות
הכנתי לחנות מחירון לקפה, אבל אני חושבת שחסר שם משהו, אני מעלה את זה. בבקשה תעזרו לי לסדר את זה שייצא משהו נורמלי.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.rar
    8.2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נראה לי שמשהו כזה יכול לעזור (צריך עוד כמה דברים, אבל זה כהתחלה...)
(לדוגמא בלבד, כל הזכויות שמורות לי) (ניתן לקנות את התמונה)

קבצים מצורפים

• Commercial_13.jpg
    KB 182.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
זה אמור לגרות ולעלות רוק, לא???

• הוסף לסימניות
לשנות פונטים דחוף, ולתת מקום רציני לתמונה.

• הוסף לסימניות
כמו שהעירו קודמי צריך להחיות את המחירון, בשינוי הפונטים לתת כותרת יפה ובולטת, בתוספת תמונה יפה כדוגמת ההתמונה המעולה שהעלו כאן, אולי עיטורים יפים ועוד.....

• הוסף לסימניות
בדבר התמונה, אם תרצו, נא לפנות אליי באישי.

• הוסף לסימניות
לשנות פונטים ,צבע להחיות,דחוף,לא חייבים תמונה אפשר עיטורים מתאימים או לפרוס את הפולים בצורה יפה,

• הוסף לסימניות
הכל יבש מידי לבית קפה, צריך "להרטיב את זה קצת" הפולים אפילו יבשים מידי, חיבור פסי הפולים גס מידי, צריך יותר ברק, יותר חיות.
הגופנים בכותרת לא מתאימים.
פיזור של פולים גדולים יותר, טבעיים יותר יכול לשנות את כל המראה גם ללא תמונה מגרה, אבל כמובן תמונה יכולה לתפוס את העין טוב.
בהצלחה
מילכה

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה!!!

הבעיה שלי בתמונות היא שתמונות שכבר מצאתי הם מדי קטנות ואני לא מצליחה להגדיל אותם ושהם יישארו ברזולוציה נורמלית.

חוץ מזה שממש לא התכוונתי להוציא דבר כזה מתחת לידיים שלי, רק מה, כל מה שניסיתי לעשות לא אהבתי, לכן עשיתי רק סקיצה ראשונית מה שבערך רציתי שיהיה שם כמו תמונה של פולי קפה (כמובן לא במתכונת שהם נמצאים כרגע).
מה שביקשתי עזרה - קיבלתי בתשובות שלכם. ואם יש עוד רעיונות אני מאוד אודה לכם אם תגידו לי.

דרך אגב, yossmor, תמונה מדהימה רק שכרגע אין לי אפשרות לקנות אותה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה