כללי מחירון של פרוג

• הוסף לסימניות
הנה להורדה

קבצים מצורפים

• מחירון פרוג.doc
    KB 251.5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
מחפש רעיונות לסוף שנה

• הוסף לסימניות
אמרו לי להגיב שוב..אז..

תודה שובP:

• הוסף לסימניות
המחירון הזה בא להציע (לי) כמה לקחת ללקוח? או שאני טועה?

• הוסף לסימניות
האם קרה לכם פעם שתמחרתם לפי המחירון של פרוג, והלקוח עיקם את האף ואמר שזה לא נראה לו הגיוני?
מה עושים במצב כזה?

• הוסף לסימניות
לאף אחד זה לא קרה?!

• הוסף לסימניות
קרה לי שתמחרתי יותר מהמחירון, והלקוח התבטא "חשבתי שזה הרבה יותר יקר".

• הוסף לסימניות
שלום, סליחה שאני מקפיץ.
יש מחירון מעודכן להשנה?
המחירון הזה הוא משנת תש"ע, המחירון עדיין רלוונטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י showshana;629718:
האם קרה לכם פעם שתמחרתם לפי המחירון של פרוג, והלקוח עיקם את האף ואמר שזה לא נראה לו הגיוני?
מה עושים במצב כזה?

זה הכל תלוי בך, איך אתה אומר את זה ללקוח.
אם תגיד לו בנימה בוטחת ומלאת אומץ הלקוח יבין ויתן.
אם לא?! גמני לא הייתי משלמת.....;)

• הוסף לסימניות
אולי תשאלו...ממתי אנשים מוצאים כסף מהכיס שלהם?
בדרך כלל אתה מביא מחיר...מעקמים לך את האף..:)
אבל אין מה לעשות צריך לעמוד על שלנו...העבודה שלנו שווה.

• הוסף לסימניות
האמת? השאלה בעיקר בשבילנו - לא בשביל הלקוח...
אין לנו בכלל קנה מידה כמה לוקחים על כח עבודה בשוק ובכמה להעריך את העבודה שלנו...

• הוסף לסימניות
נראה לי אפשר להכניס את האשכול לכספת המומלצים. לתועלת כולם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה