כללי מחירון...

• הוסף לסימניות
מי יכול לעזור?
כמה עולה לעצב כרזות ענק. (שמשונית, קנבס וכד')
איך מחשבים את המחיר?
לפי עבודה? לפי מ''ר? היה מי שטען לי שמבחינתי זו אותה עבודה אם אבצע אותה בגודל A4 או בגודל פי 20.... האם זה נכון?
(חוץ מזה שבכל זאת צריך לדעת לערוך ולסגור עבודה כזו לדפוס, מה שקצת שונה מהדפסות אחרות)

ובכלל, רציתי להציע בזאת, לפרסם טווח מחירים מקובל לכל סוגי העבודות. וכן את האופן לחשב כל עבודה ומחירה. זה יכול לעזור לרבים. נוכחתי לראות כי כבר היו יותר מאשכול אחד בנושאים כגון דא.
לשיקול דעתכם. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רב אומן;47365:
לפי עבודה? לפי מ''ר? היה מי שטען לי שמבחינתי זו אותה עבודה אם אבצע אותה בגודל A4 או בגודל פי 20.... האם זה נכון?

ודאי שלא! אצלי אפי' לא הרי פרסומת למקומון מפרסומת לעיתון ופרסומת לעיתון בעל תפוצה יותר גדולה. אולי אני טועה אבל ההסבר פשוט ההשקעה שלי לדבר גדול ורציני הרבה יותר מהשקעה לדבר פשוט.

אפי' שכשלמדנו הסבירו לנו שכל פרסומת הכי פשוטה צריך לחשוב שמיועד לתלות על מגדלי עזריאלי בעונק עצום... (בשביל החוצניקים; על מגדל... לא יודע מה אתם מכירים:)) אבל בתכל'ס זה לא ככה.

נכתב ע"י רב אומן;47365:
(חוץ מזה שבכל זאת צריך לדעת לערוך ולסגור עבודה כזו לדפוס, מה שקצת שונה מהדפסות אחרות)

למה אני לא יודע על כזה דבר:confused: אדרבא למדו אותי אולי בשלט הבא (לאחר כמה) אעשה אחרת...

עכשיו לגבי המחיר; לדעתי צריך לקחת או לפי שעות, או גלובלי.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד, בתור מתחילה אני מאוד רוצה לדעת מה מקובל בשוק, גם כדי לא לקחת יותר מדי וגם ההפך כמובן.

אבל מצד שני - לכל אחד פה טווח מחירים שונה, ואני בטח לא לכולם מתאים לכתוב כמה הם לוקחים (בד"כ אשכולות כאלה נשארים די מיותמים)

אני לא לוקחת לפי מטר אלא לפי הערכת העבודה, ולפי ההשקעה הנדרשת, אם זה משהו פשוט יחסית המחיר יהי'ה פחות למרות הגודל.

• הוסף לסימניות
פשוט אצלי שלוקחים לפי השקעה של זמן ולא לפי גודל

טווחי המחירים משתנים מארץ לרקיע.

• הוסף לסימניות
אולי למשהו יש כאן המחירון של איגוד הגרפיקאים?
זה יוכל לתת אמת מידה....

• הוסף לסימניות
מחשבים את המחיר לפי העבודה, ולפי כמות/איכות האנשים שיראו את העבודה. וגם; מוסיפים על המחיר אחרי שהלקוח יושב שעות לתקן ולשנות ושוב פעם לשנות.
הגודל אינו קובע, רק הגודל רק מסביר שזה הולך להיות עבודה שיותר אנשים יראו. וכנ"ל.

• הוסף לסימניות
אין כאן משהו שיש לו מחירון הגרפיקאים?????

• הוסף לסימניות
אין כאן משהו שיש לו מחירון הגרפיקאים????

ב-ד-י-ו-ק-!
יש דבר כזה? למי יש ורוצה לגלות???

מי שזה לא מענין אותו שיצביע...

תודה לכולם על האכפתיות.

• הוסף לסימניות
אולי יש למשהו מחירון של בערך?

נגד עין הרע זה גם עוזר -"בערך"

• הוסף לסימניות
כל מי שרשום באגודת הגרפיקאים מן הסתם מחזיק את המחירון או שיש לו גישה קלה אליו.

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר בארץ?
ולכן המחירים זה 20 ש"ח לשעה לשכיר???

• הוסף לסימניות
מחירי המחירון של איגוד הגרפיקאים הם בשמים ולא ריאלים לדעתי. דרך אגב למה שהגרפיקאים החרדים לא יקימו גם איחוד גרפיקאים ואז כזאת שאלה לא תשאל. כמובן שלא כל בת סמינר שלמדה את התוכנות תיכנס לאיגוד אלא לפי קריטוריונים. איגוד הגרפיקאים החילוני מקבלים הרבה הטבות. למשל קראתי שהם קבלו כמה מקינטושים בחינם.

• הוסף לסימניות
רעיון מצויין.

ונתנו - יש דבר כזה בארץ, וכמובן - לא כל גפיקאי שעשה קורס של חצי שנה יכול להרשם שם. אני חושבת שזה רק לבעלי תואר אקדמי.

• הוסף לסימניות
אני סבור שעל שימשונית וכדומה, יש לקחת בסדר גודל של 180$-350$
זה כמובן תלוי כבר באיכות וזמן עבודה והשקעה.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון לזה?
www.gdai.org.il

יש שם כמעט 220 חברים רשומים.
ושמחתי להיווכח שיש שם חברים, שהם גם פה איתנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה