כללי מחירים לגננות

• הוסף לסימניות
בזה האשכול אני פותחת סקר או דיון איך שתקראו לזה
האשכול מיועד לגרפיקאיות שמתעסקות (במלא מובן המשמעות) עם גננות
וכן מיועד עבור הגננות בעצמם

אז נתחיל:
דף קשר
ניירות למינהם הכוללים: הודעות להורים, פתקים של שמות הילדות בגן וכו
הזמנות לתחילת שנה וסוף שנה וכו
פלקטים למשל לברוכות הבאות על דלת הכניסה או לתוך הגן וכד

המחירים שיכתבו הם ללא הדפסה רק על עיצוב בלבד

תודה מראש לכל המשתתפות

• הוסף לסימניות
מה קורה אולי לא הובנתי נכון בשאלתי
אני מתכוונת שכל אחת תכתוב מחירים לעזר לשני
טוב אולי זה לא יפה שאני לא התחלתי (אפילו שאני מסופקת במחירים כהרגלי)
דף קשר: 30 ש"ח
ניירות למינהם:20 ש"ח
פלקטים: 150 ש"ח
הזמנות:50 ש"ח

• הוסף לסימניות
זה נושא כאוב...

• הוסף לסימניות
אני יודעת אבל בכל אופן יש לי כמה לקוחות גננות אז לתועלת כולם

• הוסף לסימניות
יש גרפיקאיות של גננות
ויש גרפיקאיות מקצועיות

יש גננות שמבינות שהן משלמות לגרפקיאיות של גננות
אז הגרפיקאיות שלהן מרוצות, והן מרוצות

יש גננות שרוצות לשלם זול לגרפיקאיות מקצועיות....
ברגע שתחליטי שאת מסכימה, את הופכת אוטומטית ל'גרפיקאית של גננות'

בגלל ש:
גרפיקאית מקצועית שהשקיעה בסטודיו, במערכת ממוחשבת, בפונטים, בתוכנות, בלימודים.
לא תעשה עבודה בעשרים שקל

תשאירו את זה לבת של השכנה שיודעת לעשות הבלטות בפוטושופ.

ואפשר לומר שדי נמאס כבר לדבר על זה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התגובה
אבל לדעתי לכתוב משהו בשחור ולשים מסגרת מוכנה מהמחשב
כן שווה 20 ש"ח ולא יותר

• הוסף לסימניות
מצד אחד למרות הכל אפשר להבין את הגננות אין להן תקציבים גדולים מאוד ובכל זאת הן רוצות להשקיע.
ובשבילן ה20 ש"ח הן הוצאה די גדולה כשמחשבים את המכלול כי זה אף פעם לא דף אחד וזהו....
במיוחד שמרבית הכספים המיועדים לכך זה הכסף שנאסף מההורים ולידיעתכם לא כל ההורים משלמים והרבה פעמים חלק גדול מההוצאה נופל על הגננת שהמשכורת שלה שהיא, מכתחילה לא מי יודע מה גבוה
ז
ה לא נראה לי כ"כ נורא שיהיו גם כמה לקוחות שהם קטנים יותר. ונראה שיהיה קל יותר להבין אותם כשנכנסים לנעלים שלהם. ומבינים שהן רוצות לתת כמה שיותר אבל התקציב שלהן נמוך וגם מה שהן נותנות זה עם מאמץ וחיסכון ממקום אחר.

יש לי גננת אחת שאני עובדת איתה באופן קבוע היא מעולם לא ניסתה לנצל אותי ובסוף שנה תמיד אם נשאר לה נתנה לי תוספת. אני עובדת איתה הרבה פחות בשביל הכסף והרבה יותר מההערכה כי היא מאוד מיוחדת.
למרות שעם ההערכה אי אפשר לקנות במכולת... תמיד יש את ה"שמור לעולם הבא"...

זו בכל אופן דעתי הבלעדית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;444602:
מצד אחד למרות הכל אפשר להבין את הגננות אין להן תקציבים גדולים מאוד ובכל זאת הן רוצות להשקיע.
ובשבילן ה20 ש"ח הן הוצאה די גדולה כשמחשבים את המכלול כי זה אף פעם לא דף אחד וזהו....
במיוחד שמרבית הכספים המיועדים לכך זה הכסף שנאסף מההורים ולידיעתכם לא כל ההורים משלמים והרבה פעמים חלק גדול מההוצאה נופל על הגננת שהמשכורת שלה שהיא, מכתחילה לא מי יודע מה גבוה
ז
ה לא נראה לי כ"כ נורא שיהיו גם כמה לקוחות שהם קטנים יותר. ונראה שיהיה קל יותר להבין אותם כשנכנסים לנעלים שלהם. ומבינים שהן רוצות לתת כמה שיותר אבל התקציב שלהן נמוך וגם מה שהן נותנות זה עם מאמץ וחיסכון ממקום אחר.

יש לי גננת אחת שאני עובדת איתה באופן קבוע היא מעולם לא ניסתה לנצל אותי ובסוף שנה תמיד אם נשאר לה נתנה לי תוספת. אני עובדת איתה הרבה פחות בשביל הכסף והרבה יותר מההערכה כי היא מאוד מיוחדת.
למרות שעם ההערכה אי אפשר לקנות במכולת... תמיד יש את ה"שמור לעולם הבא"...

זו בכל אופן דעתי הבלעדית

אשרייך. אבל זה בעצם לא קשור לנושא האשכול, כי את עושה חסד ויודעת זאת.
אם מישהי רוצה לעבוד בשביל הערכה היא יכולה פשוט לקזז זאת מהמעשרות.

• הוסף לסימניות
דף קשר 30 ש"ח - כל שבוע, או עיצוב מסגרת חד פעמי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;444566:
תודה על התגובה
אבל לדעתי לכתוב משהו בשחור ולשים מסגרת מוכנה מהמחשב
כן שווה 20 ש"ח ולא יותר

בשביל הכנסה חד/דו שנתית של 20 ש"ח לגרפיקאית מקצועית שהשקיעה - לא שווה להתיישב בכלל מול מחשב, לענ"ד.

• הוסף לסימניות
אף גננת לא תשלם 30 ש"ח לדף קשר.
מברור עם גננות שעובדות מול גרפיקאיות של גננות(!) או שעשו את עצמן כאלה:
10-12 ש"ח לדף קשר שבועי
10-15 לדפי שמות דפי משימה פשוטים וכו'
7.5 ש"ח - לדפי שמות הבנות (הכוונה לדפים שחוזרים על עצמם עם שמות הבנות, כמו למשל אליפסה עם שם ילד או כוכב וכו' וכו')
עיצובים רציניים שזה כבר משהו שקשור לגרפיקאיות מקצועיות:
50 ש"ח לעיצוב כריכה למחברת קשר, דף קשר בסיסי, כרטיס ברכה לראש השנה וכו' כל העיצובים.

אני לא יודעת מה אצלכם, אך כשאני עבדתי עם גננות בחודשי החגים יצאתי בין 700-800 לגננת והיו לי בסביבות 10 גננות. בחודשים רגילים זה יכל לנוע בין 200-400 ש"ח. כי תמיד עושים פינות חדשות ובגנים כל יום שני הוא מסיבה וכל יום שלישי הוא חג.

חוץ מהכל, שהיום אני אומרת בכוונה עצומה - ברוך שפטרנו!

• הוסף לסימניות
עבדתי במשך תקופה קצרה במוסד כלשהו, שסיפק גרפיקאית לגננות ליצירת דפי קשר, תמורת 30 ש"ח לשעה, שזה כבר היה מקסימום שהסכימו לשלם, זה יצא 15 ש"ח לדף קשר, לא יותר. וגם כשעבדתי פעם בפרטי- אף אחת לא שלמה יותר מהסכום הזה.
אבל מעבר לכל זה בלבול ראש לא נורמלי, צריך ממש תואר באדריכלות כדי להצליח לשבץ את ה"מזל טוב למירי להולדת האחות/ האח, לחתונה של האח ויש שמגדילים לעשות גם לחלאקה של האח או לחתונה של הדודה וכו', נא לא לשכוח להביא סינרים/לבדוק ראשים, ועוד מיליארד הודעות קטנות,
יותר מהתשלום הנמוך, זה היה כאב ראש לא נורמלי, שפשוט עזבתי את זה, על אף שהיו לי פלוסים של חופשים, תלושים וכו.
מי שיש לו הרבה מאוד סבלנות ורצון להיטיב, שיעשה את זה, אבל פרנסה אין מעבודות כאלו.

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם גננות

והמחיר הוא 120 ש"ח לשעה.
מי שלא מתאים לה לא מגיעה. ומי שכן - משלמת בכבוד.

• הוסף לסימניות
כנל אני עובדת לפי שעות ולכן על דף קשר לא שבועי אלא לעצב מסגרת שממנו מצלמים כל שבוע למשל אז לקח לי לעצב בערך בין 20 דק' לחצי שעה אז אקח בהתאם 30-60 ש"ח
אין אצלי לגננות פחות מעשרים ש"ח אני ככה שכשזה פחות עבודה כמו לכתוב רק שמות של הילדות אז פה אני מרוויחה על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה