מחירים: רימון - אתרוג

• הוסף לסימניות
אני משלמת לרימון 35 ש"ח ל - 5 מגה.

לפי מה שנכתב כאן למעלה, אני מרגישה פתאום פראירית..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1246286:
אני משלמת לרימון 35 ש"ח ל - 5 מגה.

לפי מה שנכתב כאן למעלה, אני מרגישה פתאום פראירית..
אבל למה אני משלמת כפול מזה?

• הוסף לסימניות
אתרוג - 39 ש"ח ל-15 מגה.

• הוסף לסימניות
אפשר לקפוץ על ההזדמנות ולברר על מחירי תשתיות?
כמה משלמים לבזק וכמה להוט, והאם שילמתם דמי התקנה?

• הוסף לסימניות
אני משלמת לאתרוג 35 ל10
ו- 60 להוט לתשתית לא שילמתי שקל על התקנה

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שאני משלם ל1.5 40 ש"ח למי אני צריך לפנות בשביל המחיר.

• הוסף לסימניות
תשתית: בזק. עד היום שילמתי 75 ש"ח ל15 מגה. כעת לאחר 3 שנים הם רצו להעלות לי ל122 ש"ח, ובס"ד בטלפון אחד קצר המחיר ירד ל-89 ש"ח, ל10 מגה.. אין לי שימוש ב-15 [מגבלה בספק].
וכמובן מה שהכי חשוב שזה ל-3 שנים..

ספק: אתרוג. 45 ש"ח ל10 מגה.

• הוסף לסימניות
קיבלתי עכשיו הצעה: תשתית בזק 55 לחודש
אתרוג:35 שקל חודשי.
התקנה בבזק: 90 שקל.
ל5 מגה שניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מלפפון;1246685:
תשתית בזק 55 לחודש
ל5 מגה שניהם.

איך?
לפני שעתיים דיברתי עם פקידה שם ואמרה לי על 5 מגה 79 ש"ח...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1246612:
באיזו חברה?

אתרוג.
זה יותר נכון 35 ש"ח
ועוד 5 ש"ח בגלל שאני רוצה שיהיה לי פתוח האתר פרוג כי אחרת זה סגור לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י l222;1246445:
אני משלמת לאתרוג 35 ל10
ו- 60 להוט לתשתית לא שילמתי שקל על התקנה

איך יכול להיות 35 ל - 10 מגה?
אני משלמת את המחיר הזה ל - 5 מגה.

• הוסף לסימניות
בואו באמת ונעשה איזשהו סקר מחירים קטן ולבסוף צדיק/ה אחד/ת יעשו סיכום מחירים, וכך כל אחד יוכל לפנות לחברה שאותה ירצה בזק / הוט, רימון / אתרוג - ולדרוש מהם את המחיר שראה כאן - כך שאף אחד לא ירגיש פראייר.

• הוסף לסימניות
זה לא יעזור, תמיד יש להם תשובה.

התקשרתי לבזק והוא נתן לי עלות התקנה. אמרתי לו שחברה שלי לא שילמה התקנה. הוא התווכח איתי שאני טועה.
נתתי לו את המ"ז שלה, הוא בדק ואמר: נכון, את צודקת, אבל זה היה ביולי, ובאוגוסט נגמרו המבצעים הללו...

השוואת מחירים תעזור כדי לתת אומדן ועד כמה ניתן לדרוש. אבל כל פעם שמוכיחים להם שמישהו אחר מקבל נמוך יותר, הם אומרים: בירושלים יש תשתית וכאן זו תשתית חיצונית, ובלה בלה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה