רק במשפחתון שמוכר ע"י התמ"ת את יכולה לקבל דרגה
איך אני יכולה לאתר משפחתונים שמוכרים ע"י התמ"ת?רק במשפחתון שמוכר ע"י התמ"ת את יכולה לקבל דרגה
מאיזו עיר את?איך אני יכולה לאתר משפחתונים שמוכרים ע"י התמ"ת?
נתניהמאיזו עיר את?
144 שעות חודשיות (36 שבועיות)קופצת על האשכול
כמה שעות חודשיות צריך בשביל דרגה 3 ילד אחד במעון לא תינוק?
136 או מעל 140?
כו, ודאי!
וזה מפוקח כמו מעון של התמ"ת?כו, ודאי!
בדר"כ העיריה מנהלת את זה.
זה מפוקח ע"י מפקחות אזוריות.וזה מפוקח כמו מעון של התמ"ת?
תמיד נראה לי שאין מצב לשלוח למשפחתון אם אני לא מכירה שם טוב טוב את המנהלת + כמה ששלחו לשם...
וד"א בהקשר למה ששאלו למעלה - 24 ש"ש של לימודים במוסד מוכר לא מספיק לדרגה 3?
תודה לךזה מפוקח ע"י מפקחות אזוריות.
בשביל דרגה 3 צריך לפחות 36 ש"ש.
24 ש"ש מזכות רק בדרגה 6.
לימודים - אם אלו לימודים הנמצאים ברשימה של המשרד (כמו לימודים לתואר ראשון ועוד, עייני בקובץ המצורף), מספיק 24 שעות.וד"א בהקשר למה ששאלו למעלה - 24 ש"ש של לימודים במוסד מוכר לא מספיק לדרגה 3?
לימודים - אם אלו לימודים הנמצאים ברשימה של המשרד (כמו לימודים לתואר ראשון ועוד, עייני בקובץ המצורף), מספיק 24 שעות.
כמה שעות עובדת וכמה שעות לומדת?מעולה תודה!
לפי מה שכתוב פה:
צפה בקובץ המצורף 346210
כתוב רק על אם שלומדת פחות מ24 ש"ש. אם אני לומדת 24 ש"ש וגם עובדת אז מה מחושב?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים