- הוסף לסימניות
- #4,081
דירת 4 חדרים ב3500 לחודש???בשכונות המרוחקות יותר של ירושלים גם השכירות לא בשמיים
ברמות - שכונה צדדית ויחסית עדיין זולה - אפילו יחידת דיור 30 מטר עולה יותר.
דירת 4 חדרים - מידיעה - זה מינימום 5500 לחודש. ויש בהרבה יותר.
דירת 4 חדרים ב3500 לחודש???בשכונות המרוחקות יותר של ירושלים גם השכירות לא בשמיים
בסדר- זה נקרא אצלי לא בשמיים.דירת 4 חדרים ב3500 לחודש???
ברמות - שכונה צדדית ויחסית עדיין זולה - אפילו יחידת דיור 30 מטר עולה יותר.
דירת 4 חדרים - מידיעה - זה מינימום 5500 לחודש. ויש בהרבה יותר.
בסדר, זה בכלל לא הנושא פהבסדר- זה נקרא אצלי לא בשמיים.
דירת 4 חדרים ב5-5.5 אלף.
(מה גם שקה למצוא דירות להשכרה ברמות)
במרכז ירושלים דירות 4 חדרים מושכרות לפחות בכפול מזה!!!!!!!
ליתר דיוק-בעבר היה יותר היצע מביקוש בגלל שיצאו יותר דירות להשכרה מכמות האנשים שהתעניינה בשכירות.הטענה הרווחת היתה שאין ביקושים אמיתיים למגורים בעיר
ברמות דירת 3חדרים קומה רביעית ללא מעלית 5200₪בסדר- זה נקרא אצלי לא בשמיים.
דירת 4 חדרים ב5-5.5 אלף.
ורמות היא לא שכונה צדדית.
(מה גם שקשה למצוא דירות להשכרה ברמות)
במרכז ירושלים דירות 4 חדרים מושכרות לפחות בכפול מזה!!!!!!
הלוואיבמרכז ירושלים דירות 4 חדרים מושכרות לפחות בכפול מזה!!!!!!
כל מילה,הסיבה היחידה שמחירי השכירות עולים תלויה בקיפאון בשוק הנדל"ן
ככל שהרכישות מצטמצמות הביקוש לשכירות גובר, ומנגד עקב בריחת משקיעים מהשוק ורצון למכור את הנכס ההיצע לשכירות ארוכת טווח (מעל 5 חודשים) מצטמצם דרסטית
זה מסמן את הפיצוץ הקרב ובא (5-6 חודשים) במחירי הנדל"ן שהירידה המסתמנת באיזורים רבים היא עד 35%
האמת היא שהמחירים כבר ירדו, אך המוכרים מתעקשים להשאיר את המחיר על כנו ולכן הקיפאון בשוק הנדל"ן
כשהמוכרים ישברו ויורידו את המחיר, אזי השוק יתעורר לאיטו וגם מחירי השכירות יתאזנו אט אט וירדו למקומם הטבעי
כל הכתבות של בעלי חברות נדל"ן הם פייק מוחלט הם בלחץ וחלקם על סף פשיטת רגל
ממליץ לכל מי שמתעניין ברצינות בתחום להקשיב רק לגורמים רשמיים או לכלכלנים נטולי אינטרסים (למשל לא להקשיב לאחראי המשכנתאות בבנק כזה או אחר או נשיא התאחדות הקבלנים וכדו')
15 שנה אני כבר שומעת את המנגינה.....הסיבה היחידה שמחירי השכירות עולים תלויה בקיפאון בשוק הנדל"ן
ככל שהרכישות מצטמצמות הביקוש לשכירות גובר, ומנגד עקב בריחת משקיעים מהשוק ורצון למכור את הנכס ההיצע לשכירות ארוכת טווח (מעל 5 חודשים) מצטמצם דרסטית
זה מסמן את הפיצוץ הקרב ובא (5-6 חודשים) במחירי הנדל"ן שהירידה המסתמנת באיזורים רבים היא עד 35%
האמת היא שהמחירים כבר ירדו, אך המוכרים מתעקשים להשאיר את המחיר על כנו ולכן הקיפאון בשוק הנדל"ן
כשהמוכרים ישברו ויורידו את המחיר, אזי השוק יתעורר לאיטו וגם מחירי השכירות יתאזנו אט אט וירדו למקומם הטבעי
כל הכתבות של בעלי חברות נדל"ן הם פייק מוחלט הם בלחץ וחלקם על סף פשיטת רגל
ממליץ לכל מי שמתעניין ברצינות בתחום להקשיב רק לגורמים רשמיים או לכלכלנים נטולי אינטרסים (למשל לא להקשיב לאחראי המשכנתאות בבנק כזה או אחר או נשיא התאחדות הקבלנים וכדו')
ככל שהבועה מתנפחת וגדלה זמן רב יותר רבים הסיכויים שהפיצוץ קרב ובא15 שנה אני כבר שומעת את המנגינה.....
15 שנה המחירים אט אט אט יורדים.....
15 שנה שמנעו ממני לקנות דירה כי המחירים יתפוצצו בסוף .....
והנה התוצאה:
לפני 15 שנה
דירה 3 חד' בירושלים הייתה 1,200,000
דירה 3 חד' בבית שמש 620,000
והיום?
תמשיכו לנגן!! המציאות בשטח!!
ולא - אני לא עובדת בנדל"ן
אני כותבת מהניסיון שלי!!
*ברוך ה' בסייעת דשמיא לפני שנתיים..... היה לנו שכל לקפוץ למים לבד!! "רק בעזרת ה'"
אין דבר כזה שהמחירים יורדים בלי שהמוכרים יורידו ותםזה מסמן את הפיצוץ הקרב ובא (5-6 חודשים) במחירי הנדל"ן שהירידה המסתמנת באיזורים רבים היא עד 35%
בפרדס כץ בשחור לא מופקע בכלל בגלל כמה פרויקטים תקועיםבבני ברק אני יודע אישית על קבלן במצוקה שמוכר בשקט ב 22K למטר (מזומן..)
זה עדיין לא המילה האחרונה
אז את אומרת שעוד מעט המחירים יהיה כמו פעםככל שהבועה מתנפחת וגדלה זמן רב יותר רבים הסיכויים שהפיצוץ קרב ובא
זה מה שהיה לפני מאה שנה בפיצוץ הידוע של בועת הנדל"ן כשלא עמדו בהחזרים לבנקים הסיפור הפעם קיצוני פחות אבל המאפיינים דומים בחלקם
כל המומחים שאינם אינטרסנטים תמימי דעים
יש בעלי אינטרסים שמנסים לזרות חול בעיני הציבור וכך להציל את עצמם מפשיטת רגל הם מצליחים חלקית אבל בידיעה לא לאורך זמן
בבני ברק אני יודע אישית על קבלן במצוקה שמוכר בשקט ב 22K למטר (מזומן..)
זה עדיין לא המילה האחרונה
משלמת תיוך 5%למי שמביא לי דירת 70 מ"ר חדשה ב1.54אין דבר כזה שהמחירים יורדים בלי שהמוכרים יורידו ותם
בפרדס כץ בשחור לא מופקע בכלל בגלל כמה פרויקטים תקועים
www.prog.co.il
אין לי מידע מדויק אבל הבנתי שיש קבלן שנתקע עם כמה דירות זוועה וירד למחיר הזה בשחורמשלמת תיוך 5%למי שמביא לי דירת 70 מ"ר חדשה ב1.54
זה מגוחךאז את אומרת שעוד מעט המחירים יהיה כמו פעם
1,200,000 דירת 3 חדרים במרכז ירושלים
ו620,000 בבית שמש?
את מוכנה לחתום לי על זה![]()
ומה יהיה במודיעין עילית?זה מגוחך
בירושלים הסיפור שונה בגלל תושבי חו"ל שיש להם כסף שחור
בארה"ב אין כלום מה לעשות עם זה שמה זה לא משחק ילדים זה טרנד רווח להשקיע את הכסף השחור בדירה יפה בירושלים.
בבית שמש אכן תהיה ירידה משמעותית מאוד
אבל אני מסייג מחירי הבניה התייקרו לכ 5,500 ממוצע למטר בבניה חוקית (כולל מע"מ)
וכן בית שמש חווה התפתחות עירונית מדהימה בסקטור החרדי זה עדיין לא מצדיק את המחירים המופקעים
אבל זה לא יחזור לגמרי למחירי העבר
אני מצטט אותך כדי שיהיה לי הוכחה בעתיד!!בבית שמש אכן תהיה ירידה משמעותית מאוד
אבל אני מסייג מחירי הבניה התייקרו לכ 5,500 ממוצע למטר בבניה חוקית (כולל מע"מ)
וכן בית שמש חווה התפתחות עירונית מדהימה בסקטור החרדי זה עדיין לא מצדיק את המחירים המופקעים
אבל זה לא יחזור לגמרי למחירי העבר
זה באמת לא נשמע כ"כ הגיוני, אבל 2.2 לדירות 100 מ"ר נשמע יותר הגיוני.משלמת תיוך 5%למי שמביא לי דירת 70 מ"ר חדשה ב1.54
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //