- הוסף לסימניות
- #9,401
המעלה של האשכול הנוכחי זה גם החיסרון שלו.הסיבה שאני כל כך מנסה להשיב ולחזור שוב ושוב על אותן טענות והוכחות שמחירי הדירות לקראת ירידה, אפילו שלכאורה הן כבר נאמרו ורק צריך לדפדף אחורה, היא בגלל שמשום מה ישנם כאלה ששוב ושוב כאילו לא קראו או שבאמת לא קראו את הנאמר כבר…
הוא מאוד מעניין אנשים (567,000 צפיות!), ומעורר שיח אינסופי (מעל 9,000 הודעות!) והצליח לשמור על רלוונטיות במשך 5 שנים רצופות!
ואגב, מגיע שאפו לכמה משתמשים שיש להם חלק משמעותי בזה…
אבל בגלל זה קשה לעקוב אחרי כל ההודעות, וק״ו להגיב בזמן אמת לגופו של עניין.
ולמשתמש שנכנס לפה פעם ראשונה אין סיכוי בעולם לעבור על כולו
כותב כאחד שבעבר היה נכנס פעם ביום יומיים ומגיב (66 פעם למתעניינים), וכיום זה אומר להגיב על הודעה שנכתבה לפני 3 עמודים…
על זה אני חייב לענותאז זה הסיפור של סוכן נדל"ן, הוא ישב משועמם במשרד במשך שבועות אחרי שהלך על ה-20\80 והלך לחפש מה קרה (הרי המיחירם רק 'יעלו') ונכנס לפורום שלנו שהרבה אנשים משתכנעים ממנו ומנסה כאן בפורום להפיל עוד אנשים בפח (אחרי שמשעמם לו במשרד) כן אני שיביא לי מישהו אחד שהרוויח מה-20\80 אחרי כל ההוצאות
נכנס משתמש לתומו וכתב את דעתו האישית, ומקבל בתמורה יחס בוטה ומזלזל.
צריך להיות מתווך טיפש במיוחד לחשוב שאם הוא יכתוב פה את דעתו האישית, איכשהו מהשניים וחצי ההודעות מתוך הים הודעות כאן ומתוך אינסוף המלל שנשפך על הנושא הזה יום יום בכל מקום אפשרי, הוא יקבל מזה עוד לקוח…
בפרט שעצם הטענה שלמתווכים יש עניין בעליית מחירים למרות העצירה בשוק היא חסרת היגיון, שהיה ביקוש גדול אולי חלק מהמתווכים דחפו לעליות בשביל להרוויח עוד קצת, אבל כיום כל מתווך מתחיל מבין שהנחה במחיר, שווה עוד עסקאות…
(ואין קשר לדעתי האישית בנושא, שהמחירים לטווח הרחוק ישארו בגבולות האינפלציה
נערך לאחרונה ב:
הנושאים החמים