- הוסף לסימניות
מה זה לא חושבים כמוך?כי הם לא חושבים כמוך והם חושבים שלשלם כסף בגלל אנשים כמוך זה ממש שטות
הם יודעים את המשמעות של מה שהם אוכלים /שותים והם חושבים שזה בסדר?
אז הם פשוט מאוד טיפשים. וצריך לעזור להם.
מה זה לא חושבים כמוך?כי הם לא חושבים כמוך והם חושבים שלשלם כסף בגלל אנשים כמוך זה ממש שטות
אתה מאמין שירדו לך מיסים בהמשך בגלל זה ?דידי, אם הכסף שלך יקר אז אני בטוח שתעדיף לשלם כמה שקלים ולא לממן בתי חולים וקצבאות נכות לחולי סוכרת ועוד שלל מחלות... ההוצאה השנתית על סוכרת לבדה היא 20 מיליארד ש"ח בשנה ולא דיברנו על מחלות נוספות ה' ירחם.
נו באמתמה זה לא חושבים כמוך?
הם יודעים את המשמעות של מה שהם אוכלים /שותים והם חושבים שזה בסדר?
אז הם פשוט מאוד טיפשים. וצריך לעזור להם
כמה אנשים שותים שתיה מתוקה במדה נורמליתידידי, אם הכסף שלך יקר אז אני בטוח שתעדיף לשלם כמה שקלים ולא לממן בתי חולים וקצבאות נכות לחולי סוכרת ועוד שלל מחלות... ההוצאה השנתית על סוכרת לבדה היא 20 מיליארד ש"ח בשנה ולא דיברנו על מחלות נוספות ה' ירחם.
באמת מה?נו באמת
חיים רק פעם אחת.באמת מה?
אני באמת שואלת
ובאמת לא מבינה איך אנשים יכולים להתעלם ככ בקלות ממה שאומרים . כותבים . מאיימים עליהם.
עיזבו את המיסים רגע. לא אכפת לכם כמויות הרעל שמוכרים לכם שמחירים נמוכים או יקרים , אנשים שאתם לא מעניינים אותם וכל מה שחשוב להם זה להרוויח בעזרתכם ועל חשבונכם?
אני לא אוכלת חסה כל היום. באמת שלא. אוכלת לצערי גם זבל. ויותר מהצורך. אבל ברור לי זה רע מאוד ואני שמחה שיעשו מה שאפשר להפחית מינונים , להקטין היקפים ולהפוך את הרעל הזה לנגיש כמה שפחות
כמה אנשים נוהגים בפראות בכבישים ולא מתו מתאונה ?כמה אנשים שותים שתיה מתוקה במדה נורמלית
ולא חסרת פרפוציות ואין להם סכרת?
להחליט שכל מי ששותה מתוק יהיה לו מחלות וכו'
צריך להיות מלחין הטבע
טענה חזקה ביותר. נסתמו טענותי.... לכו מלא דליים של קולה ותחגגו לחיי החיים החד"פחיים רק פעם אחת.
אני צוחק כמובן.טענה חזקה ביותר. נסתמו טענותי.... לכו מלא דליים של קולה ותחגגו לחיי החיים החד"פ
1 מי שנוסע כמו מופרע מסכן גם את שאר משתמשי הדרךכמה אנשים נוהגים בפראות בכבישים ולא מתו מתאונה ?
להחליט שמי שנוסע באדום על מהירות של 200 קמ"ש מסכן את חייו זה צריך להיות מלחין טבע
אף אחד לא התכוון לסבסד מזוןאתה מציע לסבסד ?
איזה מאכל מסבסדים כאן בארץ ?
השאלה ממש טובה ובמקוםבאמת מה?
אני באמת שואלת
ובאמת לא מבינה איך אנשים יכולים להתעלם ככ בקלות ממה שאומרים . כותבים . מאיימים עליהם.
עיזבו את המיסים רגע. לא אכפת לכם כמויות הרעל שמוכרים לכם שמחירים נמוכים או יקרים , אנשים שאתם לא מעניינים אותם וכל מה שחשוב להם זה להרוויח בעזרתכם ועל חשבונכם?
אני לא אוכלת חסה כל היום. באמת שלא. אוכלת לצערי גם זבל. ויותר מהצורך. אבל ברור לי זה רע מאוד ואני שמחה שיעשו מה שאפשר להפחית מינונים , להקטין היקפים ולהפוך את הרעל הזה לנגיש כמה שפחות
אם יש רק ירידה מינורית, אז שיגדילו את המס.אין טעם להשאיר אותו. הירידה המינורית במכירות, אינה שווה את גודל הנזק.
אני כתבתי שלכ"א יהיה מחלות?כמה אנשים שותים שתיה מתוקה במדה נורמלית
ולא חסרת פרפוציות ואין להם סכרת?
להחליט שכל מי ששותה מתוק יהיה לו מחלות וכו'
צריך להיות מלחין הטבע
אוקיי אז מקסימום צריך לבטל את המס על שתיה דיאטאף אחד לא התכוון לסבסד מזון
אבל לא לקחת מס על משקאות "בריאים" יחסית שלא מכילים סוכר
צריך אלטרנטיבה לאלה שרוצים להיגמל משתיה "לא בריאה"
לא נכון. אין קשר בין סוכרת לבין רמות צריכת הסוכר. כמעט בכל דבר שאנו אוכלים יש גלוקוז, כלומר סוכר. המרכיב המרכזי בתזונה שעשוי להעלות את רמות הסוכר הוא פחמימות, כך שמה שקובע הוא כמות הפחמימות ולא רמת המתיקות של המזון.אני כתבתי שלכ"א יהיה מחלות?
בסך הכללי אם הרבה שותים מתוק יש באוכלוסייה הרבה חולי סוכרת זו עובדה
ואת זה צריך למנוע ככל שניתן
קצת נתונים: כ-6.5% מאוכלוסיית ישראל בני שנתיים ומעלה – 550,310 – הם חולי סוכרת, כך לפי הרישום הלאומי לסוכרת שנתוניו מעודכנים ל-2019
קשקוש,לא נכון. אין קשר בין סוכרת לבין רמות צריכת הסוכר. כמעט בכל דבר שאנו אוכלים יש גלוקוז, כלומר סוכר. המרכיב המרכזי בתזונה שעשוי להעלות את רמות הסוכר הוא פחמימות, כך שמה שקובע הוא כמות הפחמימות ולא רמת המתיקות של המזון.
לא ממני ציטוט מגוגל
ואני אומרת בא נוריד מס ממוצר אחר,לגבי השאלה - אז בא נטיל מס גם על מוצר אחר,
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים