מסכים איתך שיש עלייה גבוהה יותר במחירי הסופגניותתגובה מנותקת לחלוטין מכל האשכול.
רוצה תקציר ?
ישנה הפקעת מחירים בסופגניות מעבר לעליית מחירים הרגילה בכל השוק.
סוג של קפיצה על הגל וקצת מידי לגובה.....
זכותם ?
כן.
אך אם יהיה עליהום ציבורי, יש מצב שזה קצת יתמתן, או שלא.
נס חנוכה שזה עוד לפני שעלה המעמ...תגובה מנותקת לחלוטין מכל האשכול.
רוצה תקציר ?
זכותם ?
כן.
4.5 ומעל 8 כמדומני 4.3למישהו יש מידע כמה עולה סופגניה ב'שובע'?
איך יכול להיות?לי אישית ירד החשק לקנות סופגניות השנה מרגיש לי עושק
אבל תכלס' בבית יוצא יותר יקר מהחנות...
אמרת שזה מה שגרם לעליה, משמע האשמת אנשים בכך שבחוסר ההתחשבות שלהם הם גרמו לעליה.איפה באתי בטענות?
אמרתי מה גורם לי להחרים או לא להחרים מוצרים.
אני לא מצליחה להבין על מה אנחנו מתווכחות
זה לא מה שאמרתי.אמרת שזה מה שגרם לעליה, משמע האשמת אנשים בכך שבחוסר ההתחשבות שלהם הם גרמו לעליה.
באופן כללי פה בשרשור נושבת רוח כאילו זה לא בסדר לנסות להרוויח ומוכרי הסופגניות עושקים ומנצלים.
אז בואו נרגיע - מוכרי הסופגניות ושאר המוצרים היקרים הם אנשים שרוצים להתפרנס בדיוק כמו כל אחד פה, שאם היתה לו אפשרות להגדיל את ההכנסה שלו על חשבון הלקוח או להקטין את ההוצאה שלו על חשבון המוכר, הוא היה עושה את זה בשמחה ולא חושב שזה לא מגיע לו. עליית המחירים היא תופעה לגיטימית של אנשים שמנסים לעשות רווח לגיטימי. אין דבר כזה רווח לא לגיטימי על מוצר מותרות בשוק חופשי לגמרי, ואין פה שום ניצול. זה לא הוגן כלפי המוכרים, וזה לא הלך מחשבה בריא עבור עצמנו, לחשוב שהרווח של אחרים הוא לא לגיטימי. אף אחד לא אחראי לדאוג בשבילנו שיהיו לנו סופגניות.
אפשר כמובן לנסות להוריד את המחיר גם אם הוא לגיטימי, בכלים לגיטימיים.
יש תלונות ויש תלונות.זכותו של כל לקוח להתלונן על המחיר גם באוזני אנשים אחרים ,ואפילו לנסות לשכנע אותם לא לקנות
זה לא קשור ל"חוסר ענין"אותי זה מעניין מאד
במבט רחב אני חושבת שזה בדיוק מה שהביא את ההתייקרויות ומנגד את הרמה הגבוהה של הצריכה
החוסר ענין הזה בעליה שהיא נטו רצון להרוויח יותר
אין על הסופגניות של הבית. גם לא הרבה עבודה.זה מטורף
אני רק חושבת על משפחות ברוכות שיתרוששו מלקנות לילדים לפחות יום אחד בחנוכה סופגניה קנויה... (אי אפשר לעשות בבית כמו בחנות...)
תחשבו משפחה 10 נפשות 60 ש"ח!
אם את מרגישה שזה דבר בסיסי. אז תקני. לכל אחד יש סדר עדיפויות.אבל כל כך עצוב שאני צריכה ללמד ילד דחיית סיפוקים
דווקא על סופגניה שאמורה לעלות 2-3 שקלים.
מה מטרת האשכול? לשפוך את הלב? זה דרך העולם. יש אינפלציה. ולפעמים זה טוב שהמחירים עולים כדי שאנשים לא ימשיכו לקנות וירדו המחירים.אני לא מבינה מה עניין ההטפות כאן - בסה״כ פותחת האשכול דיברה על עליית המחירים ההזויה במחירי הסופגניות...
ואיך שהוא רוב התגובות כאן מחנכות ומטיפות על דחיית סיפוקים, התנהלות כלכלית נבונה, בריאות ומזון מתועש...
מה הקשר???
מי צעק? חחחחאז מה? בשביל זה אני אצעק על אנשים שמשלמים כאלו מחירים, ולכן המחיר יקר??
מטרת האשכול להכניס מודעות לאנשים!מה מטרת האשכול? לשפוך את הלב? זה דרך העולם. יש אינפלציה. ולפעמים זה טוב שהמחירים עולים כדי שאנשים לא ימשיכו לקנות וירדו המחירים.
אם אין לאנשים כסף אז לא קונים. צריך לעשות סדר עדיפויות.
פעם ממתק לילד היה קובית סוכר (לא בזמני אבל כך מדברים הזקנים). האם הילדים מאושרים היום יותר מפעם? להיפך, מבחינתי שיעלו את כל המחירים של הממתקים למיניהם כדי שלא יוכלו לקנות ונחסוך הרבה הפרעות שנגרמות לילדים מכל התזונה הלקויה. מה יהיה עוד כמה שנים בקצב הזה? ילדים בטוחים שממתקים זה דבר בסיס. ואם עושים להם מבצע- צריך לחשוב על משהו שווה הרבה יותר.
איזה כוונות טובות מייחסים פה לבעלי המאפיותולפעמים זה טוב שהמחירים עולים כדי שאנשים לא ימשיכו לקנות וירדו המחירים.
יש אנשים שמתמקדים בהפגנות. ויש אנשים שפועלים. אולי תתמקד בלבדוק איך גם אתה מרויח את הכסף שמרויחים בעלי המאפיות.תגובה מנותקת לחלוטין מכל האשכול.
רוצה תקציר ?
זכותם ?
כן.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים