תפעילי נורמה חדשה בעצמך.נכתב ע"י אסתר כהן;2227051:ואצלנו בדרום לוקחים 50 ש"ח ללוגו,
מצחיק, נכון?
אל תשאלו אותי איך זה...
(אני עדין לא מתעסקת עם הלוגואים).
נכתב ע"י Sigalit;2227106:תפעילי נורמה חדשה בעצמך.
לא אמור לעניין אף אחד איפה את גרה.
נכתב ע"י אסתר כהן;2227377:אז אף אחד לא יגיע אלי ויגידו זאת לוקחת 50 על מה ולמה את לוקחת ככה?
וזה כבר קרה לי שרציתי מחיר של 150 על מודעה והלקוח אמר אבל ההיא לוקחת רק 100 בקיצור המצב פה על הפנים.
שווה לעבור מקום.![]()
נכתב ע"י אסתר כהן;2227377:אז אף אחד לא יגיע אלי ויגידו זאת לוקחת 50 על מה ולמה את לוקחת ככה?
וזה כבר קרה לי שרציתי מחיר של 150 על מודעה והלקוח אמר אבל ההיא לוקחת רק 100 בקיצור המצב פה על הפנים.
שווה לעבור מקום.![]()
מה שהיא ענתהנכתב ע"י רמה פלוס;2227551:לא זכיתי להבין מה הקשר בין מיקום מגורים גיאוגרפי למחיר של עבודה?
לקוחות באמצעות הרשת מגיעים מכל העולם, וזה בכלל לא משנה איפה אני גרה..
מחיר של לוגו עומד על [בסביבות] 1000-1500 ש"ח.
והשמים הם הגבול.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים