דרוש מידע מחירי נסיעות-אודה למידע

• הוסף לסימניות
אודה מאד, לא הצלחתי להבין
אני תושבת בני ברק,
מגיעה לי הנחה כל שהיא בתחב"צ?
זכאית להנחה על חופשי יומי/חודשי?
כמה יעלה לי?

כמו כן אודה למידע, שכר מינימום לשעה עלה ב1.5.25
כמה היה לפני כן?
ולכמה עלה?

אודה מאד למידע
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק באתר של רב קו אונליין אם הרחוב שאתם נמצאים מזכה להנחה של פרופיל גאוגרפי ואז יש הנחות

החל מה-1 באפריל 2025, שכר המינימום לשעה הוא 34.32 ש"ח (למי שעובד 182 שעות בחודש).

לפני כן, החל מה-1 באפריל 2024, שכר המינימום לשעה היה 32.30 ש"ח (למי שעבד 186 שעות בחודש).

• הוסף לסימניות
אפשר לבדוק באתר של רב קו אונליין אם הרחוב שאתם נמצאים מזכה להנחה של פרופיל גאוגרפי ואז יש הנחות

החל מה-1 באפריל 2025, שכר המינימום לשעה הוא 34.32 ש"ח (למי שעובד 182 שעות בחודש).

לפני כן, החל מה-1 באפריל 2024, שכר המינימום לשעה היה 32.30 ש"ח (למי שעבד 186 שעות בחודש).
זה לפי רחוב?
איפה אני מוצאת?

• הוסף לסימניות
זה לפי רחוב?
איפה אני מוצאת?

למי שעובד פחות שעות?
שכר המינימום לא השתנה?

• הוסף לסימניות
יש קישור שאפשר להעלות את המסמכים בשביל לקבל הנחה? או שצריך להגיע פיזית?

• הוסף לסימניות
כל הפרטים נמצאים באתר של רב קו אונליין
לבדיקת הערים והרחובות הזכאים כאן - אגב, בני ברק זכאית כולה!
טעינת פרופיל כאן - ללכת על פי השלבים [כולל התקנת זריזה של תוכנת רב קו אונליין], כולל העלאת מסמכים וכו'.

אגב - צריך קורא כרטיס רב קו מחובר למחשב.

• הוסף לסימניות
קונים בסניפי ה"רב קו" למיניהם כאן או כאן.
אגב, זה כמובן גם מקל על טעינת הרב קו דרך המחשב [והתוכנת "רב קו אונליין" דלעיל], בלי צורך לחפש עמדות טעינה או לחלופין להיתקע עם כרטיס ריק בבוקרו של יום...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה