מחירי פלאפונים

• הוסף לסימניות
רוב הסוכנים הם שקרנים, כמו שהזכירו, ואין להם שום מחויייבות מה יהיה רגע אחד אחרי המכירה, וכמובן שהם משכנעים אותך נורא נורא נורא (הם באים אליך הביתה ולא יוצאים עד שאת קונה).
באמצעות הטלפון הרבה יותר נח וקל, והקניה מתבצעת בלי לחץ.
כמובן, שיש ענין לקנות אצל סוכנים חרדיים, על מנת לעזור להם בפרנסה. אבל זו הסיבה היחידה.

• הוסף לסימניות
דוקא אני בפלאפון והם הכי זולים כרגע, הסתיימה לי ההטבה של התוכנית של 750 דקות לפני כחודשיים והם המשיכו לי אותה בניגוד לשאר החברות שאחרי 18 חודש אין עם מי לדבר והמחירים בשמים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאפו;841127:
דוקא אני בפלאפון והם הכי זולים כרגע, הסתיימה לי ההטבה של התוכנית של 750 דקות לפני כחודשיים והם המשיכו לי אותה בניגוד לשאר החברות שאחרי 18 חודש אין עם מי לדבר והמחירים בשמים.

משום מה, לי ולכל עם ישראל החרדים לדבר ה' הם לא האריכו את ה 750 דקות ב 29.90, והם לקחו 29.90 על המכשיר + 14.90 על הקו + 0.5 ש"ח לכל דקת שיחה.
עברתי אצלם לבינתיים למסלול של 4000 דקות ב 120 ש"ח, אין להם מסלול אחר זול יותר. (יש להם מסלול שאפשר להתקשר רק לכשרים של פלאפון ב 60 ש"ח לחודש, אבל כפי שהבהרתי לנציגה, ההגיון שלי אומר שתוך תקופה קצרה לא ישארו כשרים בפלאפון כך שהמסלול הזה לא שווה).

וכמובן, לא ברור לי איך החשבוניות שלך נראית, אבל בטוח לי ללא ספק, שכל חודש יורדים לך כמה שורות של חיובים בכרטיס האשראי של חברת פלאפון, חיוב עבור מכשיר, חיוב עבור שיחות, זיכוי עבור לא יודע מה, וחיוב נוסף עבור הודעה מוקדמת על זיכוי שיתבצע בתוך 48 שעות לחשבון הבנק, ועוד חיוב עבור חיוב המכשיר, ועוד חיוב עבור הזיכוי שניתן עבור המכשיר חודש שעבר שהחשבונית לא עברה את הסכום המירבי, וכו'.

ושכחתי לתת פידבק ל'אורנג' שכן האריכו את המבצע בלי לומר מילה.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי פלאפון לא הסכימו להמשיך את ההטבה, דווקא סלקום המשיכו בלי לומר מילה.

• הוסף לסימניות
גם אני סיימתי 18 חודש לפני כמה חודשים ופלאפון האריכו לי את ההטבת דקות ל-18 חודשים נוספים. רק ההטבת נאמנות של 20 ש"ח לא מוארכת.
יש מסלולים שיש אפשרות להאריך, תבדקו אצל הנציגים, מי שהיה לו 750 דקות (לא המסלול של 500 ו-500) ושילם 29.90 יכול להאריך את המסלול כנ"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י credit;841140:
גם אני סיימתי 18 חודש לפני כמה חודשים ופלאפון האריכו לי את ההטבת דקות ל-18 חודשים נוספים. רק ההטבת נאמנות של 20 ש"ח לא מוארכת.
יש מסלולים שיש אפשרות להאריך, תבדקו אצל הנציגים, מי שהיה לו 750 דקות (לא המסלול של 500 ו-500) ושילם 29.90 יכול להאריך את המסלול כנ"ל.

לי היה 750 דקות, ודיברתי עם נציגים של פלאפון אולי 750 דקות בנוסף להמתנה של 750 דקות עד שהם ענו לי, והם לא הסכימו להאריך.

• הוסף לסימניות
תעזרו לי בבקשה להחליט- ללכת על סלקום דרך החברה ולא סוכן?
זה עדיף???
תודה וסליחה על הטרטורים אני פשוט לא רוצה לקנות ולהתחרט,

• הוסף לסימניות
בפלאפון הייתה תקלה ולכן הנציגים הצליחו להאריך את ההטבה.
המדיניות הייתה לא להאריך-פלאפון טוענת שהיא איכותית ביותר בשוק (הרשתות שלה החדשות מלפני 3 שנים. לעומת המתחרות שיש להם עדיין את הרשתות שאיתם נכנסו לשוק לפני כ-16 שנה) ולכן למרות שהיא יקרה קצת יותר (בשוק הכללי) זה שווה, (סוג של מותג).
ברגע שההנהלה הבינה את זה שנו את הקוד ולא ניתן להאריך.

סתם המלצה לכל אדם שמתקשר עם שירות לקוחות, להבין שהנציג הוא לא קובע המדיניות והמחליט, אבל יש לו סמכויות קלות. ברגע שיודעים זאת השיחה יכולה להתנהל נכון יותר. בלי ללחוץ על דברים שלא יוכלו לזוז ומצד שני לגרום לו להפעיל את הסמכויות שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ת. פ.;842023:
תעזרו לי בבקשה להחליט- ללכת על סלקום דרך החברה ולא סוכן?
זה עדיף???
תודה וסליחה על הטרטורים אני פשוט לא רוצה לקנות ולהתחרט,

אאחל לך שתבחרי משהו טוב, אבל נראה לי שלא משנה מה תעשי, כנראה שתתחרטי.
----------------
דב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שעת סיפור;842033:
בפלאפון הייתה תקלה ולכן הנציגים הצליחו להאריך את ההטבה.
המדיניות הייתה לא להאריך-פלאפון טוענת שהיא איכותית ביותר בשוק (הרשתות שלה החדשות מלפני 3 שנים. לעומת המתחרות שיש להם עדיין את הרשתות שאיתם נכנסו לשוק לפני כ-16 שנה) ולכן למרות שהיא יקרה קצת יותר (בשוק הכללי) זה שווה, (סוג של מותג).
ברגע שההנהלה הבינה את זה שנו את הקוד ולא ניתן להאריך.

סתם המלצה לכל אדם שמתקשר עם שירות לקוחות, להבין שהנציג הוא לא קובע המדיניות והמחליט, אבל יש לו סמכויות קלות. ברגע שיודעים זאת השיחה יכולה להתנהל נכון יותר. בלי ללחוץ על דברים שלא יוכלו לזוז ומצד שני לגרום לו להפעיל את הסמכויות שלו.

פלאפון יכולה כמובן לטעון שהיא איכותית ביותר בשוק.
לא נראה לי שמישהו מאמין לאיזהשהוא טענה/אמירה/חתימה/התחיבות/ וכו' של פלאפון, הם קבעו את עצמם כשקרנים קבועים.
אני קניתי את מכשיר של סמסונג טאצ' של פלאפון, שהם פרסמו עליו שהוא קולט במעליות יותר טוב מכל מכשיר סלולרי אחר, ו.... יש לי מעלית בבנין שכמעט כל המכשירים של כל החברות קולטות שם, ושלי, שהוא שייך לרשת המדהימה והמתקדמת ביותר של פלאפון לא קולט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה