לא הבנתי מה זה משנה אם בית שמש נועדה להשקעה או לא, יש לו מלא מתענינים זכותו לקחת גם 10K אם יש מי שישלם את זה, מי שלא מתאים לו שיעבור לעיר חרדית אחרת לפריפריה או לכל מקום שבו לא הוא יכול לעמוד בתשלום השכירות בלי מניפולציות , לאדם יש נכס וזכותו למקסם את הרווחים ממנו כל עוד הוא לא מכריח אף אחד לשכור דווקא ממנוהכל נכון בהחלט
אבל אני יושב על יד 2 ועד לפני חודש וחצי-חודשיים לא היה ניתן למצוא כלום גם באזורים אלו וודאי לא במחירים האלו היום כמעט כל יום עולה חדש ורואים גם לפי הורדות המחירים שם
הערת אגב אם נראה לך שבסדר לדרוש 5000 מאנשים אז סבבה אבל לי זה נראה מוגזם ביחס לכל הערים החרדיות זה היה ניצול של תקופה הטענה על המשכנתאות היקרות חסרת בסיס כיון שבית שמש מעולם לא נועדה להשקעה ומי שחשב על הכיוון הזה היה לא בסדר
ברור כי פרויקטים מתאכלסים ואין הרבה אנשים שעוברים דירה באמצע החורף.כמעט כל יום עולה חדש
אתה יודע מה המחיר של 3 חדרים אורגינל בשאר הערים החרדיות?אבל לי זה נראה מוגזם ביחס לכל הערים החרדיות
כלומר לדעתך אף אחד בבית שמש לא אמור להשכיר את הדירה שלו.הטענה על המשכנתאות היקרות חסרת בסיס כיון שבית שמש מעולם לא נועדה להשקעה ומי שחשב על הכיוון הזה היה לא בסדר
לא רוצה להיכנס להתנצחות אבל לא הכל זה עניין של כסף וביזנעס והפריפריה לא מתאימה להרבה אנשים על שוק התחרות שמעת ? על קרטל מחירים? אין הרבה הבדל (אם אתה אדם חסידי אתה כנראה רואה את הדברים אחרת)לא הבנתי מה זה משנה אם בית שמש נועדה להשקעה או לא, יש לו מלא מתענינים זכותו לקחת גם 10K אם יש מי שישלם את זה, מי שלא מתאים לו שיעבור לעיר חרדית אחרת לפריפריה או לכל מקום שבו לא הוא יכול לעמוד בתשלום השכירות בלי מניפולציות , לאדם יש נכס וזכותו למקסם את הרווחים ממנו כל עוד הוא לא מכריח אף אחד לשכור דווקא ממנו
בני ברק, אשדוד, ק"ס 3500-4000 אלעד 4500 ירושלים 5000-6000 בשכונותאתה יודע מה המחיר של 3 חדרים אורגינל בשאר הערים החרדיות?
בני ברק וק"ס דירת 3 חדרים אורגינל חדשה מהקבלן שכירות 3500 ש"ח? בחלומות.בני ברק, אשדוד, ק"ס 3500-4000 אלעד 4500 ירושלים 5000-6000 בשכונות
לא מדויקבני ברק, אשדוד, ק"ס 3500-4000 אלעד 4500 ירושלים 5000-6000 בשכונות
אגב המחירים עוד ירדו בהמשך כי זה לא באמת סכום שמשפחה ממוצעת יכולה לשלם. ימים יגידו.
יש אנשים שחיים בסרטבני ברק וק"ס דירת 3 חדרים אורגינל חדשה מהקבלן שכירות 3500 ש"ח? בחלומות.
תבדוק את המחיר גם בביתר..
ירושלים 5000 ש"ח ל3 חדרים חדשה מהקבלן איפה? בגילה?
אני לא חסידית אני פשוט רואה את המציאות-אין קרטל מחירים יש מצב של ביקוש יותר מהצע הרי אם תבקש עכשיו 10K אנשים לא יבואו , מה הם יעשו? ימצאו פתרונות אחרים השוק נעצר במחיר שאותו אנשים מוכנים לשלם, וכל עוד יש מספיק אנשים שמוכנים לשלם 5K זה יהיה המחיר ואם אנשים יסכימו לשלם יותר אז זה יעלה יותר, וגם אם פריפריה היא לא פתרון אז כל אחד מוזמן לחפש את פתרונותיו בעצמו ולא לדרוש מאנשים אחרים להתחשב בו -אנחנו בשוק חופשי,לא רוצה להיכנס להתנצחות אבל לא הכל זה עניין של כסף וביזנעס והפריפריה לא מתאימה להרבה אנשים על שוק התחרות שמעת ? על קרטל מחירים? אין הרבה הבדל (אם אתה אדם חסידי אתה כנראה רואה את הדברים אחרת)
אני בעד, אבל בספק אם אפשר לבנות על זה.אגב המחירים עוד ירדו בהמשך כי זה לא באמת סכום שמשפחה ממוצעת יכולה לשלם. ימים יגידו.
מקובל להגיב מכובדיש אנשים שחיים בסרט
או להקפיץ בשיגעון הוא גם צריך לשלם. השוכר. מאיפה ה"רוטשילדים" החרדיים אמורים לשלם את זה?כדי שמחירים ירדו צריך ליצור חוסר ביקוש
לא דיברתי על קבלן מי שמפונק אכן צריך לשלם בבית שמש טכנית זה כך הכל חדש וזה לא הסיבה לעליית המחיריםבני ברק וק"ס דירת 3 חדרים אורגינל חדשה מהקבלן שכירות 3500 ש"ח? בחלומות.
תבדוק את המחיר גם בביתר..
ירושלים 5000 ש"ח ל3 חדרים חדשה מהקבלן איפה? בגילה?
אף אחד לא דרש שום דבר נתתי זווית קצת שונה ובינינו - מי שהעלה בכוח את המחירים היו המתווכים לא הדייריםלא לדרוש מאנשים אחרים להתחשב בו -אנחנו בשוק חופשי,
אולי בעיר גניםירושלים 5000 ש"ח ל3 חדרים חדשה מהקבלן איפה? בגילה?
מאיפה הזוצ"ים במודיעין עילית משלמים 3000 ליחידה ועוד שאריות משכנתא לעיתים קרובות?או להקפיץ בשיגעון הוא גם צריך לשלם. השוכר. מאיפה ה"רוטשילדים" החרדיים אמורים לשלם את זה?
לצערי, מדובר רק בדירות ישנות מאוד.רמות נווה יעקב פסגת זאב קרית יובל גילה וגם... הר נוף ואפילו גבעת שאול והרכס. הכל מגובה. ולא. לא דירות מקבלן וגן לא בצפניה. נכון. מי שירצה שאתווך לו אוכל בשמחה.
מצטער , אבל זו בכלל לא טענה ,הכל נכון בהחלט
אבל אני יושב על יד 2 ועד לפני חודש וחצי-חודשיים לא היה ניתן למצוא כלום גם באזורים אלו
מדוייק לחלוטיןאם התקשרו (ומתקשרים) למעלה מ40 אנשים שמחפשים דירה, כנראה שיש יותר ביקוש מהיצע.
ולכן המחירים לא יורדים.
סתם ככה אני מנסה להבין , אתה ראש הממשלה ? או להבדיל גדול הדור ?כיון שבית שמש מעולם לא נועדה להשקעה ומי שחשב על הכיוון הזה היה לא בסדר
כדאי לך להתחיל לבררהערת אגב אם נראה לך שבסדר לדרוש 5000 מאנשים אז סבבה אבל לי זה נראה מוגזם ביחס לכל הערים החרדיות
www.prog.co.il
ק"ס 3500-4000 אלעד
בדיוק בגלל זה יש מאות משפחות ואפילו אלפי משפחות מכל העדות והמגזריםמאיפה ה"רוטשילדים" החרדיים אמורים לשלם את זה?
אני אכתוב למה חרגתי ממנהגי והארכתי לכתובמקובל להגיב מכובד
חבל .המחירים עוד ירדו בהמשך
זה כמו שאדם יראה בערב סוכות אתרוגים יקרים מאוד
ואחרי סוכות המחירים ירדו לגמרי ,
האם זה נכון שיש ירידה דרסטית במחירי האתרוגים ?
האם זה אומר ששנה הבאה בערב סוכות המחירים לא יהיו שוב פעם יקרים ???
אנשים לא עוברים דירה בעיצומו של חודש טבת ! נקודה !
ולכן לאדם שמפרסם דירה עכשיו יש בעיה , כי בקושי שיש עכשיו ביקוש , ואפילו אפשר לומר שלא קיים כאן ביקוש בכלל .
ולכן זה דיי צפויי שאדם שמפרסם עכשיו דירה ואין לו באופק שוכר פוטנציאלי שיוריד את המחיר .
אבל האם זה אומר שיש ירידת מחירים ? ממש לא נראה לי !
והאם זה אומר שבקיץ הבא עלינו לטובה המחירים לא יקפצו עוד פעם ? גם ממש לא נראה לי !
ומכאן אני אסיים בעיצה טובה לציבור השוכרים
אם אתם רוצים לשכור דירה , תסגרו חוזה עכשיו ואל תחכו לערב סוכות .. סליחה , לקיץ....
ומכאן אני אסיים בעיצה טובה לציבור השוכרים
אם אתם רוצים לשכור דירה , תסגרו חוזה עכשיו ואל תחכו לערב סוכות .. סליחה , לקיץ....
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים