דרוש מידע מחירי שכירות לדירת 3 חדרים ברמת בית שמש ד

אני קורא את האשכול, ולא מבין.
חבר מספר לי רק הבוקר שיש לו דירה בד'4, 4 חדרים ברחוב אילפא, והיא כבר כמה שבועות מוכנה, והיא עדיין לא מושכרת.
מישהו יכול להסביר את הענין?
מקווה יעזור:
אילפא- רחוב חדש וצדדי, אין בקרבתו תחבורה או סופר..
נוף? או שכנים ממול שותפים- דוח לתוך הבית?
וחשוב- מהיכרות בשטח- פרסמו אתם, (יד2, קבוצות, אינסטגרם). אנשים לא מעוניינים דרך תיווך!!

חבר מספר לי רק הבוקר שיש לו דירה בד'4, 4 חדרים ברחוב אילפא, והיא כבר כמה שבועות מוכנה, והיא עדיין לא מושכרת.
אילפא זה פניה מרחוב רב חנינא שכתבו כאן שהוא מרכזי..
אבל נכון כמה שמתרחק פחות אטרקטיבי
בהליכה מהירה זה 7 דקות מתחנת האוטובוס (לכל הארץ) והחנויות בהאמוראים (אם מדובר על אילפא בפנים אז זה עוד 3 דקות הליכה) (באמת לא ברור למה אין עדיין אוטובוסים פנימיים באיזור)
מי שיש לו רכב יותר רלוונטי
לדעתי העיקר תלוי איך מפרסמים. מניסיון פרסום ביד 2 הביא תוצאות במהירות (כמובן אפשר להוריד את המחיר)

בהליכה מהירה זה 7 דקות מתחנת האוטובוס (לכל הארץ)
1734987922618.png

750 מטר! 7 דקות זה ריצה מטורפת.
החנויות בהאמוראים
בינתיים החנויות השימושיות (סופר, מאפיה, וכדו')| הם לא באזור שאפשר להגיע ברגל. חוץ מפיצה שמש.

מהניסיון שלי 100 מטר בדקה בהליכה מהירה (לא ריצה).
אבל כל אחד יכול לבדוק על עצמו (אפשר לקחת מסלול שאתם עושים ויודעים כמה זמן לוקח, ולבדוק במפה כמה מטר זה)

כמה שידוע לי
דירת 3 חדרים רגילה עם מרפסת מתחיל ב4500-4600 (חוץ מחפציבה, אולי גם קריה ויפה נוף לא מכירה)
אני לא מדברת על דירות 50 מטר שבנו על הגג, דירה רגילה 3 חדרים.
חפציבה 3 חדרים עולה באזור 5000 .אם תמצאו משהו.. לכאורה תצטרכו לחפש חזק ממש כמו בדיקת חמץ בחורים ובסדקים כי פשוט איןןןן דירות פנויות בשכונה לשכירות

נערך לאחרונה ב:
בכמה מקובל להעלות לשוכרים קיימים?
דירת 3 חדרים בד/2, קומה 5
משלמים כרגע 3,700

(לבקש 5,000 זה להעיף אותם מהדירה וזה פחות הכוון.)
מקובל שלא להעלות כ"כ
בד'2 במחיר שוק הוא פחות מ5,000 גם לשוכרים חדשים.
אגב בחוזה השכירות נתתם לו אופציה לחידוש החוזה? א"כ, מבחינה משפטית אתה לא יכול להעלות לו בצורה חדה) (חוק החוזים הישראלי)

יש מישו שמתענין בדירה
כמה אתם רוצים עליו?
תרשמו פרטי התקשרות
נעביר להם

חפציבה 3 חדרים עולה באזור 5000 .אם תמצאו משהו.. לכאורה תצטרכו לחפש חזק ממש כמו בדיקת חמץ בחורים ובסדקים כי פשוט איןןןן דירות פנויות בשכונה לשכירות
אתה מקפיץ הודעה מלפני כמה חודשים
מאז יש עליה מטורפת בכל העיר
ורוך ה' אני גרה בדירה שלי ולא צריכה לחפש דירות.

בעיתון 'חדש' בבית שמש היתה כתבה השבוע ובה ציטטו כתב מחדשות אייס שבדק לפי נתוני הלמ"ס שבית שמש היא 1 מ5 הערים הגדולות הזולות ביותר בארץ לשכירות (יחד עם באר שבע, חיפה, אשקלון וחדרה).
לפי הנ"ל, מחיר שכר דירה ממוצע לדירת 4 חד' בעיר הוא 4,259 ש"ח (עלייה מינורית של 3.9% משנה שעברה).
לא כ"כ ברור לי איך זה מסתדר עם הנתונים שעולים כאן באשכול...

בעיתון 'חדש' בבית שמש היתה כתבה השבוע ובה ציטטו כתב מחדשות אייס שבדק לפי נתוני הלמ"ס שבית שמש היא 1 מ5 הערים הגדולות הזולות ביותר בארץ לשכירות (יחד עם באר שבע, חיפה, אשקלון וחדרה).
לפי הנ"ל, מחיר שכר דירה ממוצע לדירת 4 חד' בעיר הוא 4,259 ש"ח (עלייה מינורית של 3.9% משנה שעברה).
לא כ"כ ברור לי איך זה מסתדר עם הנתונים שעולים כאן באשכול...
כנראה בציבור הלא חרדי
או שהכתב לא מחובר למציאות

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה