- הוסף לסימניות
רמה ד' תלמוד בבליאיפה הדירה שלכם? [באיזה ד'].
אני מחפש לעוד חודשיים - שלושה, רלוונטי?
רמה ד' תלמוד בבליאיפה הדירה שלכם? [באיזה ד'].
אני מחפש לעוד חודשיים - שלושה, רלוונטי?
המחיר הרבה יותר גבוה לדעתי (אנחנו משכירים שם מעל 5...)רמה ד' תלמוד בבלי
אשמח לדעת ? ומה אתם מקבלים בעד זה ?המחיר הרבה יותר גבוה לדעתי (אנחנו משכירים שם מעל 5...)
לא יודע אם עדיין רלוונטי, אבל כאן יש דירה בתלמוד בבלי פונה לנוף שמפורסמת ב4800 (תיווך)המחיר הרבה יותר גבוה לדעתי (אנחנו משכירים שם מעל 5...)
אנחנו משכירים , יש לנו 3 חדרים עם אופציה ומרפסות סוכה גדולות... (קרוב ל130 מ״ר)אשמח לדעת ? ומה אתם מקבלים בעד זה ?
אנחנו משכירים , יש לנו 3 חדרים עם אופציה ומרפסות סוכה גדולות... (קרוב ל130 מ״ר)
תדבר איתי בפרטי A213293251 וכו'איפה הדירה שלכם? [באיזה ד'].
אני מחפש לעוד חודשיים - שלושה,
נירא לי הגוני אם אתם רצים שאני יבדוק סופי אז תגיד לי אם האחרון שכתוב מענין בדירה או לא4,500 -5,000
סגרתם חוזה ביולי- אוגוסט?אנחנו משכירים , יש לנו 3 חדרים עם אופציה ומרפסות סוכה גדולות... (קרוב ל130 מ״ר)
איפה זה אוחז עכשיוזה משתנה כל הזמן
אם זה עוזרתכלס אחרי כמה בירורים ושיטוטים ברחבי הרשת עדיין לא ברור מה המחיר לדירת שלושה חדרים +מרפסת סוכה +מזגנים +חניה
אני לא מתווך .מחפשים 5 חד + בד3 או 4
אשמח שיפנו אלי
לשכירות
טווח ארוך
כל הכבודאני לא מתווך .
בדיוק אתמול שמעתי על דירה ברמה ד3
משודרגת
עם מטבח משודרג , מזגנים , רשתות וסורגים .
חמשה חדרים 130 מטר עם מרפסת 10 מטר
עם חניה ומחסן .
הם רוצים 8,0000 לחודש
אם זה רלוונטי עבורכם , תשלחו לי בפרטי
ואשמח לעזור . (לל"ת כמובן)
באיזה קומה?לי יש דירה בד3 מתפנה עוד ארבעה חודשים אם רלוונטי
חמישה חדרים, 115 מ"ר +מרפסת 30 מ"ר+מחסן וחניה מקורה (מטבח ארונות עליונים וכו)
מחיר:8000 שח
יכול להיות שבטעות הוספת 0 מיותר במחיר?אני לא מתווך .
בדיוק אתמול שמעתי על דירה ברמה ד3
משודרגת
עם מטבח משודרג , מזגנים , רשתות וסורגים .
חמשה חדרים 130 מטר עם מרפסת 10 מטר
עם חניה ומחסן .
הם רוצים 8,0000 לחודש
אם זה רלוונטי עבורכם , תשלחו לי בפרטי
ואשמח לעזור . (לל"ת כמובן)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים