דרוש מידע מחירי שכירות לדירת 3 חדרים ברמת בית שמש ד

הרי פשוט שכל מי שקנה את הדירה שלו לפני השנתיים האחרונות לא ניבא את העלייה המטורפת הזאת,
הרי פשוט וברור שכל המשקיעים נהנים לסכן את כספם ברכישות לא כלכליות, בלי מבט צופה עתיד, סתם ככה, בשביל הספורט...
הכאב והקושי זועקים בעד עצמם, אבל מדיבורים על סחטנות וכד' לא מתקדמים לפתרון.

יש סיכוי לדירת 3 חדרים במחיר של 4500?
או שזה הזוי?

הבעייה שלנו שאנחנו מחפשים דירה ליותר קרוב לאלול (הכי מוקדם תחילת אב)
וזה יותר קשה כי כל המשכירים של בנינים שהתאכלסו רוצים שוכר מהיום (אתמול)
הבעיה שלכם היא גם שאז זה זמן השיא של המחירים שמתחילים לעלות מעכשיו.

תראו איך האשכול פתאום התעורר עם חיפושי דירות.

תכלס בואו נתחיל למעשה! מי יודע על הדרך הכי מומלצת וקלה למצוא דירה בשלב הנוכחי
דירומט וישא ברכה כבר ניסינו יש שם רק דירות שכבר סגרו וכד'....
מתווכים או פרוקטים שאמורים לקבל מפתח בחודש הקרוב (ואם יש למישהו כתובת מייל של קבוצת רוכשים של פרויקט כזה) תודה רבה

אשפר למצוא דירה שמושכרת מאלול ולסגור עכשיו. (ראיתי למשל 3 חדרים ברמת אברהם ב-4500 מאלול)
אני מחפשת בד
למה שמישהו ישלם מעכשיו עד אלול סתם?
זה כבר יוצא הרבה יותר יקר

אכן.

האבסורד הוא שמשלמים תיווך חודש.
גם אם עשית חוזה לשנה אחת בלבד שזה יוצא יותר מ8.3 אחוז!!!
לעומת זה במכירות שהמתווכים עובדים על כל עסקה פי עשרה משלמים בין 2 ל4 אחוז מקסימום!!
בעבר גם היו משלמים תיווך חודש, אך היו חוזים של 5 עד 10 שנים!

אכן.

האבסורד הוא שמשלמים תיווך חודש.
גם אם עשית חוזה לשנה אחת בלבד שזה יוצא יותר מ8.3 אחוז!!!
לעומת זה במכירות שהמתווכים עובדים על כל עסקה פי עשרה משלמים בין 2 ל4 אחוז מקסימום!!
בעבר גם היו משלמים תיווך חודש, אך היו חוזים של 5 עד 10 שנים!
מצחיק.
בתיווך למכירה הם גורפים הון עתק גם שזה 2%

מצחיק.
בתיווך למכירה הם גורפים הון עתק גם שזה 2%
גם אם הייתי יודע מה הצחיק אותך הרי שאני לא יודע מה מלהיב אותך.
היו תקופות בהם השוק היה לוהט ונמכרו דירות כמו לחמניות ואז היו מתתווכים שעבדו קשה וגרפו הון
כיום הממתווכים כמעט ולא עושים כסף (יש בודדים המצליחים, והם עובדים 15 שעות ביום)

ואתה עוד שואל למה הם גובים 8.3 אחוז משכירות היום?

זו ההכנסה העיקרית שלהם.

גם אם הייתי יודע מה הצחיק אותך הרי שאני לא יודע מה מלהיב אותך.
היו תקופות בהם השוק היה לוהט ונמכרו דירות כמו לחמניות ואז היו מתתווכים שעבדו קשה וגרפו הון
לא הצלחת לעורר את רחמי. תאמין לי שנשאר להם כסף מתקופת השובע לכמה שנים קדימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה