דרוש מידע מחיר המסלולים בסמינר

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
היתה לי בת בעבר בסמינר מחוץ לירושלים בסוף המסלולים נודע לי שהיתה אפשרות לקבל הנחה על המסלולים. וכמובן שכבר היה מאוחר.

בשנה הקרובה ביתי עולה להנדסאות בסמינר החדש בירושלים
1. האם ישהו יודע כמה עולים הלימודים לחודש?
2. והאם ידוע על איזושהיא הנחה:rolleyes:?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
היתה לי בת בעבר בסמינר מחוץ לירושלים בסוף המסלולים נודע לי שהיתה אפשרות לקבל הנחה על המסלולים. וכמובן שכבר היה מאוחר.

בשנה הקרובה ביתי עולה להנדסאות בסמינר החדש בירושלים
1. האם ישהו יודע כמה עולים הלימודים לחודש?
2. והאם ידוע על איזושהיא הנחה:rolleyes:?
תודה רבה!
בחדש לפני כ4 שנים עלה כ1650 לחודש. 12 חודשים * 3 שנים.
מלבד פר"ח יש אפשרות באמצע שנה לבקש מלגה ממשרד החינוך, אם עונים על הפרמטרים (מספר ילדים, שכר הורים וכו') אפשר לקבל הין 2000 ל4000 שח (בערך, משתנה כל שנה ) בשביל כל שנת לימודים.
ההרשמה למלגה היא באמצע השנה, איזור כסלו-טבת, והסמינר מיידע את הבנות כשנפתחת ההרשמה למלגה.

• הוסף לסימניות
הלוואה מותנית - מי שתעבוד בעתיד בהוראה תקבל את ההלוואה כמענק. ומי שלא -תצטרך להחזיר אותה.

• הוסף לסימניות
פרח כיום הוא 5300 =בתנאי של 120 שעות חונכות- לא ההיתי ממליצה לילדה שלומדת הנדסאים
תתפלאי לשמוע , אבל יש המון בנות שמצליחות לשלב את זה יופי.
מותר לבת קצת להתאמץ כדי לעזור במימון לימודיה

• הוסף לסימניות
אני למדתי הנדסאות + פר"ח והיה מעולה. והיינו הרבה מהקבוצה עם פרח.
הלימודים עלו בערך 12 לשנה וקבלנו גם פרח וגם מלגה של התמת בערך 2800 לשנה. זה ממש חסך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה