מחיר ללקוח

• הוסף לסימניות
האם מחיר לעיצוב דירה של 150 מטר שכולל בניה הריסה חשמל אינסטלציה וכמובן תכנון וחלוקה באזור 8500 ש"ח
המחיר סביר?יקר ?זול ? חשבתי לפי 60 למ"ר
ועוד משהוא כמה זמן לוקח לכם עד להגשת סקיצות ראשוניות ?אני בדרך כלל מגישה בין 7-10 ימי עסקים ועובדת כמו מטורפת ולקוחה אמרה לי" מה כזה מהר"?אולי באמת אני צריכה לקחת את הזמן מה אתם אומרות?
אשמח להענות מהירה

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה כזה מהר, זה מאוד נורמלי.

• הוסף לסימניות
המחיר לא יקר בכלל, בנטיה לזול.
אומרת באופן כללי, לכל אחת רמת מחירים מעט שונה...

לגבי משך הזמן- באופן רשמי אני כותבת בהסכם שבועיים מיום חתימת ההסכם/ מדידת הדירה.
אבל בפועל לוקח כמה ימים עד שבוע, אומרת זאת גם מראש ללקוח שידע שזה מהר יותר משכתוב, הכתוב הוא לבטח את עצמי בזמני לחץ וכדו' בהם לא אספיק.
אני חושבת שפרק הזמן שכתבת הוא הגיוני לחלוטין. ובכלל לא אכפת לי לשלוח מהר יותר, לא מרגישה שזה מוזיל את ערך העבודה שלי, להיפך- זה מזרז את התהליך
(כבר קרה לא פעם שהיה לחץ וצורך מיידי וסיימנו עם תכניות לביצוע בתוך שבועיים מיום תחילת העבודה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה