אתה כבר מחובר לצאט שלנו ? - אפרידר 2274 ?אני זכיתי במתחם 2274, ורציתחי גם לקבל מידע מי עוד זכה וכו'.
אתה מחובר כבר?מישהו יודע האם יש קבוצת צ'אט לזוכים בהגרלה 2274
משהו מתקדם עם זה? נשמח לשמוע כל בדל של מידע, זכינו כבר לפני יותר משנתיים ומחכים ומחכים, כל מידע יעזור לנו ויתן תקווה...הי
הזוכים במתחם 2274 - אפרידר אלעד .אני מאמינה שעד חצי שנה יקח עד שיהיה היתר בניה.
זה כבר בעירייה הולך החוך חזור עד שיאשרו את הכול.
אני עובדת על זה בעבודה שלי.
יש לכם בלי עין הרע חברת בניה שכול יום יש להם רעיון אחר... לכן זה מתעכב.
אבל אל תדאגו יש לכם יופי של פרויקט...
לא מאוכלס לפחות בשנה הקרובה, רק בפרויקט של arkada התחיל להתקדם משהו, הוא כבר בנה בניין שלם (כמובן רק מבחוץ, שיגידו ש"כבר יש לו בניין" ועוד כמה התחלות של בניינים. בשאר הפרויקטים - בקושי יסודות, ולגבי הדיירים - אפשר ליצור קשר עם החברות.מהי אוכלסיית האזור, איזה סגנון, כמה מאוכלס ועוד ועוד...
אני עדיין לא מחובר,אתה כבר מחובר לצאט שלנו ? - אפרידר 2274 ?
אפשר גם להצטרף. גם אנחנו זכינו. מאמינה שנפגש בחמישי בזום אבל נשמח להיות בקבוצה..כן יש קבוצה תשלח לי את כתובת המייל שלך ואני יצרף
כן יש קבוצה תשלח לי את כתובת המייל שלך ואני יצרף
docs.google.com
שלום,
לא הבנתישלום,
רואה שהתור מתקדם הרבה, האם מישהו פה יודע באיזה מקום הגיע מי שכרגע הוא הזכאי האחרון ? כלומר מי שכרגע נמצא אחרון לבחירת דירה אחרי הביטוחים, איזה מקום הוא היה בהגרלה?
מנסה להבין כמה ביטולים יש בין זוכים הראשונים וכמה יש בין הממתינים בתור...
תודה רבה!
לפי האתר נשאר 9 דירות, ואני רואה התור מתקדם הרבה, שואלת את עצמי בכמה הוא יתקדם עד עכשיו. כשמישהו מבטל הבאה בתור מקבל הודעה על זכייה וזימון לבחירת דירה, אם הוא גם מבטל עוברים למי שהביא בתור....לא הבנתי
אתה מתכון לפרויקט של אפרידר אלעד
כבר בחרו את כל הדירות?
אפשר לשאול בקבוצת הצאט אולי שם יותר ידעו לענות לךלפי האתר נשאר 9 דירות, ואני רואה התור מתקדם הרבה, שואלת את עצמי בכמה הוא יתקדם עד עכשיו. כשמישהו מבטל הבאה בתור מקבל הודעה על זכייה וזימון לבחירת דירה, אם הוא גם מבטל עוברים למי שהביא בתור....
שואלת את עצמי כמה התור התקדם. אני רחוקה בתור ויכול להיות שלההתקדמות שאני רואה לא רק בגלל ההגרלה הזו, מעניין אותי לדעת כמה יתקדם באמת. בגדול אני רואה התקדמות של 55 מתחילת בחירת הדירות מקומות האם באמת מי שנמצא כרגע בסוף רשימת הזוכים (113 זוכים) הוא מי שהגיע במקום 167 בהגרלה (או אפילו יותר רחוק כי כנראה היו ביטולים לפני בחירת הדירות גם)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //