דרוש מידע מחיר למשתכן באלעד?

• הוסף לסימניות
שמעתי שמועה כזו שנפתחה הגרלה למחיר למשתכן באלעד, האם זה נכון?
משהו יודע פרטים על ההגרלה הזו?
ולמה לא קיבלתי מייל ממשרד השיכון שנפתחה הרשמה להגרלה?! מוזר קצת.
אשמח לקבל מידע.

• הוסף לסימניות
כי אחותי אמרה שמדברים על זה עכשיו (היום) בכולל של בעלה שנפתחה ההרשמה...
מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
כי אחותי אמרה שמדברים על זה עכשיו (היום) בכולל של בעלה שנפתחה ההרשמה...
מה זה אומר?
זה אומר שאתמול שר הבינוי ומנכ"ל המשרד התראיינו בקול חי/ ברמה ודיברו על זה כרגע זה לא בדרך בזמן הקרוב ממש
מצ"ב מה שאמר אתמול יו"ר תו"ב באלעד בועדת הכלכלה בכנסת
כשאנחנו מדברים על יח"ד ועל שיווק יחידות בעיר אלעד, שהיא הקטנה והיא המיקרו שאני רואה אותה יום יומית,
אני יושב בתכנון ובניה קרוב לשמונה שנים, אני רואה דבר אחד: אתם מייצרים בתכנון חסמים, למשל הבטמ"ל החליט על יצירת יחידות דיור בעיר אלעד,
בו זמנית בהחלטה שלו, הוא יצר ככה: שינוי מסוף התחבורה יהיה אך ורק לאחר העברת המחצבה שקרובה לאלעד,
העברת המחצבה בתמ"א כבר היתה צריך להתבצע ב2021, אני מודיע לכם היא לא תתבצע לפני 2031, כי זו המציאות וכי היא מביאה כסף למדינת ישראל, וזה בסדר גמור, אבל לא תוכלו לשווק... , ישנם חסמים נופיים שהם קיימים בתוך התמ"ל, ישנם חסמים תחבורתיים שקיימים בתוך התמ"ל, כל דבר הוא מותלה אחד בשני... ישנו למשל תוכנית מחוזית בעיר אלעד של 700 יחידות דיור לשיווק , התוכנית המחוזית עברה בשנת 2014 אנחנו נמצאים במחוז עד לרגע זה לא ניתן לשווק שם, משרד השיכון יודע את זה, ולמה? כי בתוך התוכנית הכניסו לייצר כביש שיושב על מסוף התחבורה - היום, ולייצר לו קיר אקוסטי..
אם לא לא ניתן לשווק לא ניתן להפיק לו היתרים.... אז אין תוכנית, ואין שיווק, כי כל שיווק וכל תוכנית קיימת הן מחוזית והן בתמלית נוצרת עם חסמים בציבור החרדי.....

אני רוצה לציין דבר נוסף: שמדברים פה רבות בנושא המסדרון האקולוגי, אני יכול להגיד מהניסיון שלי בנושא העיר אלעד, המסדרון האקולוגי הובא ע"י אירגוני הירוקים, וע"י איכות הסביבה אך ורק במקום אחד - בעיר החרדית שקוראים לה אלעד,
לידינו יושבת עיר שקוראים לה ראש העין, המסדרון האקולוגי שלה הוא 170 מטר, בעיר אלעד החליטו שהמסדרון האקולוגי צריך להיות 2 קילומטר!!! אתם מבינים את המשמעות? למה המסדרון האקולוגי צריך להיות 2 קילומטר?...."

ואידך זיל גמור

• הוסף לסימניות
יש למישהו עידכון על הבניה המתוכננת באלעד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה