מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

כתבת שהם נותנים כמה צבעים לארון אמבטיה ו 20 סוגי ריצוף כו
הם באמת נתנו? כי במפרט זה לא כתוב.
ושלחו לנו הזמנה לבחירה בלי שום פירוט לגבי האפשרויות, קטלוג או משהו.
כתבתי את הודעתי אחרי שהייתי בבחירה, לא ניחשתי מה יתנו...

כנל
גם אנחנו שמענו שאנשים מרוצים. וגם אנשים שבררו בשוק החופשי אמרו לנו שיש להם מפרט טוב.
הבנתי ממפקח בניה שהם עובדים בשיטת ברנוביץ - https://he.wikipedia.org/wiki/שיטת_ברנוביץ
ולגבי אוכלוסיה - בבחירת דירות אני חייבת לציין שהליטאים היו בהחלט מיעוט :(
שאפו על הקישור,
באמת עניין אותי לשמוע על השיטה הזאת, אני חושב שהם היחידים ברמה ד' שבונים בכזאת צורה, רואים את זה בעיקר בבניית בניינים רבי קומות.

מעניין אם זה משפיע משהו על הבתים,
כמו בניינים טרומיים שיותר קרים בחורף ויותר חמים בקיץ

המפרט בחופשי יותר משודרג, הולכים לחנויות קרמיקה וכדו' שהם עובדים איתם ובוחרים.
ככה שמעתי מהנציגה במקום.

גם לנו הם אמרו את זה,
אבל תבדקו קודם, כי אני מכירה מישהו שעשה באינסייד שזה כאילו החרדי של גל מטבחים והוא ממש לא היה מרוצה מהתכנום שלהם, אוכל הת הלב שלא לקח מעצבת בפרטי.
וגם שמעתי עליהם שהם לא משהו והשידרוגים שם מאוד יקרים.
אני הייתי ממליצה ללכת על המטבח עם הקבוצת רכישה של רמה ד - שמעתי ממש המון המלצות. (תלוי גם כמה החזר על מטבח אפי קפיטל נותן לשוק החופשי)

שאפו על הקישור,
באמת עניין אותי לשמוע על השיטה הזאת, אני חושב שהם היחידים ברמה ד' שבונים בכזאת צורה, רואים את זה בעיקר בבניית בניינים רבי קומות.
תסתכל על הפרויקטים של אפי בכל הארץ - הם בונים בעיקר רבי קומות, אז כבר יש להם את הכלים.

מעניין אם זה משפיע משהו על הבתים,
כמו בניינים טרומיים שיותר קרים בחורף ויותר חמים בקיץ

ממה שאני הבנתי - זה אמור להיות מאוד איכותי.
בטרומי רגיל - יוצקים את הקיר ואז מרימים אותו, ובזמן שמרימים אותו לפעמים יכול להווצר סדקים וכו או שבין כל פלטה לפלטה - בחיבורים יש בעיות איטום.
כאן מרימים את התבנית ואז יוצקים - אז היציקה היא רציפה מבחינת החיבורים וכו.

לגבי בידוד - זה תלוי איזה עובי יציקה עושים וכמה בידוד שמים
זה לא כמו טרומי של פעם ששמו בטון וזהו,
הם שמים חומר מבודד/בלוקים.

ביקשתי מקרוב שלי שהוא מפקח בניה שיברר לי על אפי קפיטל והוא אמר שזה אמור להיות ממש איכותי.

@קפיץ
1) מתי צריך להודיע להם אם מוותרים על המטבח? זה על המקום?
2) המטבח הוא באמת לפי מה שמצוייר בשרטוט שחתמת עליו, או שהחתימה בחוזה רק על הקירות ולא על תכנון הפנים?

@קפיץ
1) מתי צריך להודיע להם אם מוותרים על המטבח? זה על המקום?
2) המטבח הוא באמת לפי מה שמצוייר בשרטוט שחתמת עליו, או שהחתימה בחוזה רק על הקירות ולא על תכנון הפנים?
לגבי ההחלטה על המטבח, אני חושב שהיו צריכים להודיע במקום אבל אני לא בטוח, תנסו לשאול בטלפון, יש לי את המס' של המזכירה של זה אם אתם צריכים.
לגבי השאלה השניה, האמת לא חשבתי על זה בכלל, הם לא מראים לך הדמה של מטבח אלא בס"ה צבע שיש וגוון פורמיקה לארונות, לכאורה החתימה היא רק על הקירות.

בבחירה אתה אמור לבחור איזה מטבח ולחתום על הזמנה כך שאני לא בטוח שניתן לשנות אחרי זה
וכן ראיתי שם על השולחן כתב ויתור על השולחן [זה נראה שמישהו בדיוק ויתר או משהו כזה - כנראה שזה כן אמור להיות בבחירה]
הייתי שם היום - ד"ש לכולם מהפרויקט ;)

לגבי ההחלטה על המטבח, אני חושב שהיו צריכים להודיע במקום אבל אני לא בטוח, תנסו לשאול בטלפון, יש לי את המס' של המזכירה של זה אם אתם צריכים.
לגבי השאלה השניה, האמת לא חשבתי על זה בכלל, הם לא מראים לך הדמה של מטבח אלא בס"ה צבע שיש וגוון פורמיקה לארונות, לכאורה החתימה היא רק על הקירות.
בבחירה אתה אמור לבחור איזה מטבח ולחתום על הזמנה כך שאני לא בטוח שניתן לשנות אחרי זה
וכן ראיתי שם על השולחן כתב ויתור על השולחן [זה נראה שמישהו בדיוק ויתר או משהו כזה - כנראה שזה כן אמור להיות בבחירה]
הייתי שם היום - ד"ש לכולם מהפרויקט ;)

הם לא ידעו להגיד לי אם זה כמו בשרטוט או לא,
רגע אחד אמרו שהתכנון עוד לא מוכן, ורגע אחר אמרו שכמו השרטוט
לא כל כך הגיוני שאתה אמור לוותר או לא בלי לדעת במה מדובר!

יש כאן מישהו ממחיר למשתכן שחתם חוזה עם אפי קפיטל מגרש 800?
מרוב כיתובים לא מצאתי את הפרט הזה....

שאפו על הקישור,
יש עוד כמה שבנו בשיטה הזאת

יש כאן מישהו ממחיר למשתכן שחתם חוזה עם אפי קפיטל מגרש 800?
מרוב כיתובים לא מצאתי את הפרט הזה....
כן.
אנחנו.

ברעיון זה אחת ההגרלות הכי שווה ברמה ד עד כמה שידוע לי.
מחיר זול מאוד.
ודירות עם תכנון טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה