- הוסף לסימניות
גם לי בידיוק אותו דברלפני פסח קיבלתי מייל מאפי קפיטל עם עדכון שבע״ה אחרי פסח יהיה בחירת דירות (אני ב 761)
אבל בטלפון עכשיו הם לא אמרו לי צפי, רק שצריך לחכות שיצרו אתנו קשר
גם לי בידיוק אותו דברלפני פסח קיבלתי מייל מאפי קפיטל עם עדכון שבע״ה אחרי פסח יהיה בחירת דירות (אני ב 761)
אבל בטלפון עכשיו הם לא אמרו לי צפי, רק שצריך לחכות שיצרו אתנו קשר
תעזור לנו אם תוכל לשאןל אותו מה קורה עם הגרלה 761 מתי כבר כנס רוכשים כולנואפי הוא דוד שלי ולא קשור לנתיב
מתמטית זה לא צודק
כי אין שחר שזה יעלה עוד 17 אחוז כשמחיר למטר עומד על 8500 ש"ח
מהמצגת של הפרויקט "נתיב בשדרה" מחיר למשתכן.
הבאתי ציטוט באשכול של "מחיר למשתכן רמת בית שמש ד
איפה ראית את זה?
כבר כתבו למעלה שעוד לא היה באף פרויקט במחיר למשתכן בבית שמש כאלה מחירים זולים.בקיצור, אם זכיתי באפי קפיטל בהגרלה 760 כדאי לקחת דירת 5 חדרים?
מה המחיר ל 3. חדרים?כבר כתבו למעלה שעוד לא היה באף פרויקט במחיר למשתכן בבית שמש כאלה מחירים זולים.
מה המחיר ל 3. חדרים?
הלוונאי שתןך 6 שבועות אבל מאיפה הערכה? אולי ייקח יותר[QUOTE="GVol, post: 7631749, member: 31842"
להערכתי יקח איזה 6 שבועות.
בזום?ל760 היה כבר כנס?
ככה אפי קפיטל אמרו לי בטלפון,בזום?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים