מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

• הוסף לסימניות
לפני פסח קיבלתי מייל מאפי קפיטל עם עדכון שבע״ה אחרי פסח יהיה בחירת דירות (אני ב 761)
אבל בטלפון עכשיו הם לא אמרו לי צפי, רק שצריך לחכות שיצרו אתנו קשר
גם לי בידיוק אותו דבר

• הוסף לסימניות
מתמטית זה לא צודק
כי אין שחר שזה יעלה עוד 17 אחוז כשמחיר למטר עומד על 8500 ש"ח

משהו מוזר לי עדיין.
כי באמת באתר של מחיר למשתכן כתוב שהמחיר למטר הוא כולל מע״מ
אז אם כן - המחיר של הדירה הראשונה ברשימה צריך להיות:

8,523.45*102.97 + 8,523.45*0.3*17.52 + 8,523.45*0.4*7.45 + 8,523.45*2
מחיר דירה + מחיר מרפסת + מחיר מחסן + מחיר חניה

סה״כ - 964,905.68

אם כן, למה המחיר באתר הוא 979,839 ?

הרי אין עדיין מדד, לא?!

• הוסף לסימניות
כי המרפסת אינה 0.3 אלא 0.4 ג"כ כמו המחסן.

• הוסף לסימניות
מהמצגת של הפרויקט "נתיב בשדרה" מחיר למשתכן.
הבאתי ציטוט באשכול של "מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לגבי 761, הבנתי שהם עוד לא מוכנים לכנס רוכשים, והם אמרו לי שלא יהיה בשבועיים הקרובים.
להערכתי יקח איזה 6 שבועות.

• הוסף לסימניות
[QUOTE="GVol, post: 7631749, member: 31842"
[/QUOTE]
הלוונאי שתןך 6 שבועות אבל מאיפה הערכה? אולי ייקח יותר

• הוסף לסימניות
[QUOTE="GVol, post: 7631749, member: 31842"
הלוונאי שתןך 6 שבועות אבל מאיפה הערכה? אולי ייקח יותר
[/QUOTE]
הערכה נטו...

1) כבר יצאו לשיווק
2) הם אמרו לי שבהגרלה 760 הם כבר היו מוכנים לגמרי לכנס ולכן עשו אותו לפי הנחיות משרד הבריאות ולא חיכו, אבל עם 761 יכול להיו שעד שיהיו מוכנים כבר יבוטלו ההנחיות..

אז אני מבינה מזה שהם כבר עובדים על הכנות לכנס. וזה שלפני פסח שלחו את המייל זה אומר שהם כן כבר באיזהשהו שלב מתקדם. בכל זאת הם אמרו שככל הנראה לא בשבועיים הקרובים,
אז להערכתי הם ממשיכים עם ההכנות שלהם, ויחד עם זה מחכים לראות מה קורה עם ההגבלות, כי הם בטח מעדיפים כנס פרונטלי ולא דיגיטלי.

כרגע נראה שההגבלות יורדות, ואחרי הכל גם להם יש אינטרס לקדם את העסק אז המסקנה שלי היתה שבתוך התווך של 6 שבועות...

• הוסף לסימניות
ל760 היה כבר כנס?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה