מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

מישהו יודע מה השתבש לקבלן
קיבלתי הודעה אני אמור להגיע לבית שמש לאשר מחדש ריצוף לפני שמתחילים (הפרוייקט בד' 4 בניין 6)
הוא מתקשר אלי היום ורוצה שאני אבוא או מחר = יום בדיקת חמץ, או ביום ראשון של חול המועד, לא מסכים יותר מאוחר הם כבר צריכים להתחיל
א. למה עובדים בחוה"מ
ב. מה הוא חושב שאני יושב כעת רגל על רגל ואין לי מה לעשות חוץ מלהיסחב בנסיעות בינעירוניות?
ג. מה אני עושה תכל'ס ?

מישהו יודע מה השתבש לקבלן
קיבלתי הודעה אני אמור להגיע לבית שמש לאשר מחדש ריצוף לפני שמתחילים (הפרוייקט בד' 4 בניין 6)
הוא מתקשר אלי היום ורוצה שאני אבוא או מחר = יום בדיקת חמץ, או ביום ראשון של חול המועד, לא מסכים יותר מאוחר הם כבר צריכים להתחיל
א. למה עובדים בחוה"מ
ב. מה הוא חושב שאני יושב כעת רגל על רגל ואין לי מה לעשות חוץ מלהיסחב בנסיעות בינעירוניות?
ג. מה אני עושה תכל'ס ?
עבדו בחוה"מ לצערנו גם בפרוייקטים בד' 3
תתעקש איתם שזה לא אפשרות להודיע התראה כל כך קצרה בכזה זמן.
לי זכור שאצלנו [בד' 3] לקח המון זמן עד שכולם הגיעו.

האם מישהו יודע אם יש התקדמות לגבי התופס 4 במתחם 800 בבנינים המתקדמים ?

האם מישהו יודע אם יש התקדמות לגבי התופס 4 במתחם 800 בבנינים המתקדמים ?
ההה.png

כבר נכנסים לבניינים?
מתי יגורו שם בפועל?
ומה עם הפרוייקט השני (ליד רייסדור)?

בניינים 808-1 ו808-2 (האמוראים 62 64) קיבלו טופס 4. הודעות ישלחו בקרוב.

בנינים 808 ו809מחכים כבר חודשים לאישור מחברת חשמל(כך שמעתי מהמנהל עבודה) מישהו יודע כמה זמן זה עוד אמור לקחת

אשמח שתצרפו אותי לקבוצת צאט b0543354909 גימל

מישהו יודע מה ההתקדמות ומה הצפי במגרש 700 גולדן פארק הממוקם בכניסה לשכונה

אם אפשר לצרף אותי לצ'אט <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> תודה רבה

אני יש לי דירה בפרויקט 800 באפי קפיטל אשמח להצטרף לאיזשהו קבוצת מייל או צאט לקבוצות רכישה ועדכונים וכדומה
אשמח לקבל מענה והוראות כיצד לפעול תודה רבה

יש לי דירה בצד של השלש
מישהו יודע מה קורה במתחם 800 בצד הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה