מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

אתה יודע אולי מתי היה תאריך מסירה המופיע בחוזה ?? בבנינים הללו
אני יודע על מישהו שם במחיר למשתכן שיש לו תאריך לעוד חודש וחצי. כמדומני שבשוק חופשי יש גם תאריכים מאוחרים יותר.
הם כעת בתהילך מסירה
נמסרו כבר כחמישה עשר דירות.
אאל"ט מדובר על בניינים 809-1 809-2, והם קיבלו את המכתב הנ"ל לפני יותר מארבעה חדשים. בניינים 808-1 808-2 קיבלו את המכתב הנ"ל לפני ארבעה חדשים, ואין עדיין מסירות דירה בבניינים אלו (תקן אותי אם אני טועה).

בניינים מתחם 800 הצד של ה3 נדחה לעוד חודשיים מהתאריך 23.09.22 לתאריך 23.11.22

אני יודע על מישהו שם במחיר למשתכן שיש לו תאריך לעוד חודש וחצי. כמדומני שבשוק חופשי יש גם תאריכים מאוחרים יותר.

אאל"ט מדובר על בניינים 809-1 809-2, והם קיבלו את המכתב הנ"ל לפני יותר מארבעה חדשים. בניינים 808-1 808-2 קיבלו את המכתב הנ"ל לפני ארבעה חדשים, ואין עדיין מסירות דירה בבניינים אלו (תקן אותי אם אני טועה).
לפי מה שהבנתי קיבלו מפתחות רק ב 809-2

יכול להיות שזה רק הבניין הזה ולא כל ה3?

רושמים שיתכן זה א,
חוץ מזה חלק מהרוכשים בצד של ה3 תאריך המסירה שלהם הוא 22/08

דיברתי היום עם מיכל לגבי האיכלוס בפרויקט 700
ואמרה לי שכנראה בשבועיים הקרובים יהיה טופס 4 לשאר הבנינים

שלום
יש לנו דירה בפרויקט 700
אשמח שתצרפו אותנו למייל הקבוצתי
המייל שלנו - th148148 - ג'ימייל

שלום אשמח שתצרפו אותי לקבוצה במייל של פרוייקט 800 אנחנו מבנין 892
Ortalcohen81 שטורדל גימייל

אם אפשר לצרף את אחותי היא זכתה במשתכן במתחם 700
Shirel080413 שטרודל גימייל

יש כאן משהו שלקח כעת תוספת משכנתא בבנק מזרחי על הדירה בפרויקט?
תודה

אני צריכה את הטלפון של אחד בשם אהרן
הוא מנהל עבודה או אחראי על שינויי דיירים או משהו כזה
בפרוייקט של אפי קפיטל ב ד4, גולדן וויו.
אם למישהו יש, תודה.

אם למישהו יש, תודה.
נראה לי שזה המספר שלו- 0586811771
בהצלחה!

אם למישהו יש, תודה.
המייל שלו Aharon;)efficapital.com
מקווה שעזרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה