מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

פירסמתי כאן את האימייל שלי, שיחברו אותי לצ'אט של הזוכים,
מישהו עושה לזה משהו?

אתמול הייתי באתר בניה, וזה נראה כבכר כן התחילו משהו,
חוצמזה, יש מהנהל עבודה נחמד מאוד שאוהב לשוחח עם אנשים, אם מישהו מגיע לאזור [כל יום שני מגיעים רוכשים לבחירת המפרט] אפשר לשאול אותו. המשרד שלו הוא ממש צמוד לאיפה שבוחרים.

אלא אם כן אתה במסלול בלי צאט [מייל בלבד] שאז אתה יכול לראות ולא להגיב

פירסמתי כאן את האימייל שלי, שיחברו אותי לצ'אט של הזוכים,
מישהו עושה לזה משהו?
נווווווווווווווווווווווווווווווו.......................
מתי מחברים אותנו???????????

נפתח צאט לזוכי אפי קפיטל
ציבור הרוכשים מוזמן להיכנס ולהשתתף
הכניסה דרך הקישור שהביא @עקיבא א. [בהזדמנות זו תודה רבה]
מי שנמצא בנטפרי צריך לבקש מחבר שיכניס באופן ידני בתוך הצאט

נשמח גם אנו להצטרף לצאט,
מודה מראש למי שיכניס את כתובת הנ"ל:
rinskyex:cool:gmail.com‏

את האמת שלא בדקתי אף פעם. אולי תן הסבר קצר על אופן השימוש בזה. אני נכנס לקטגורית 'צטים' ולא מוצא כלום.

בצד ימין של המייל למטה זה המקום של הצאטים [מתחת התפריט] מה יש לך שם ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה