מחיר למשתכן מחיר למשתכן בית שמש אפי קפיטל

בקשת הצטרפות בכתובת lea31558 וכולי....תודה

אני עדין לא רואה כלום...ורק כתוב לי שהצאט במסלול גימל בלבד נחסם לי בהוראת הרבנים של נטפרי
השאלה אם יש עוד מה לעשות להתחבר...
אם ככה אז אין לך אופציה כי זה חסום
מה שאתה כן יכול לעשות ללכת למחשב שהצאט פתוח שם ולהתחבר לצאט [אחרי שמישהו הזמין אותך]
ואז יש לך אופציה לראות מה כתבו בצאט בקטגוריית צאטים [אם כי אין לך אפשרות להגיב אבל לפחות אתה יכול לראות מה שכתבו שם]

אפשר לצרף גם אותי בבקשה?
ch0548520931 שטרודל גימייל..
תודה

אפשר בבקשה לשלוח תמונות שטח מפרויקט 700
תודה רבה

תמונה שהייתה באשכול תמונות מהשטח מרמת בית שמש ד' לפני שבועיים בערך

DJI_0278.JPG

למישהו יש מושג למי שייך הגג של כל בנין האם לכל הדיירים בבנין או רק לאלו שגרים למעלה

למישהו יש מושג למי שייך הגג של כל בנין האם לכל הדיירים בבנין או רק לאלו שגרים למעלה
במשתכן אין הצמדה של גג,
בחופשי צריך לראות בחוזה,
האיזור עם הדוודים שייך לכל הבניין.

כל המתבונן בבניה רואה, שלפני שעושים חיפוי חיצוני, מחפים את הקירות בקלקל לבידוד.
אך באפי קפיטל לא עושים כך, והשאלה האם זה יזיק לבידוד...

ועוד שאלה...... האם גם באפי קפיטל שקעי החשמל יהיו בגובה של 60 סמ שזה מסוכן נורא....
ואם כן אולי נוכל להתאגד בבקשה לקבלן האדיב שיגביה את הגובה
[או מספיק אחד חברמן..שיודע להזיז ענינים...לטובת כולנו]....

ברמת אברהם גם כן בנו ביחד עם הציפוי [כמו ב-800]
והדירות שם ממש קרות
לא יודע אם זה קשור

מניין לכם שלא מצפים?
הרי שמים את האבן בתוך התבניות לפני היציקה אולי שמים שם גם קלקר?

ועוד שאלה...... האם גם באפי קפיטל שקעי החשמל יהיו בגובה של 60 סמ שזה מסוכן נורא....
ואם כן אולי נוכל להתאגד בבקשה לקבלן האדיב שיגביה את הגובה
[או מספיק אחד חברמן..שיודע להזיז ענינים...לטובת כולנו]....
ככל שידוע לי,
זה תקנות נגישות כלליות של המדינה, א"א לשנות את זה.

ברמת אברהם גם כן בנו ביחד עם הציפוי [כמו ב-800]
והדירות שם ממש קרות
לא יודע אם זה קשור
זה תלוי באיכות הבניה,
הבידוד בצחם 800 אמור להיות בתוך היציקה,
ברמת אברהם כידוע איכות הבניה לא מהמשופרות...
אפי קפיטל שמעתי שטוב,
ימים יגידו..

נראה לי שאין שום בניה שיש בידוד מקור ומחום נראה לי שאין מה לעשות איתו

מניין לכם שלא מצפים?
הרי שמים את האבן בתוך התבניות לפני היציקה אולי שמים שם גם קלקר?
לא שמים קלקר בתוך היציקה......אך זה כן הם מצפים את הקירות החיצונים מבפנים בבלוקים דקים.
השאלה אם זה יחודי להם או שכל הקבלנים עושים כך..

אולי תעבירו לרוכשים ולזוכים קורס בניה מה טוב ומה לא כדי שנוכל לדעת אם לא עובדים עלינו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה