דרוש מידע מחיר למשתכן|בית שמש רמה ד'|הגרלה 161-פרץ לוזון|87 דירות

יום שני ושלישי כנס 541 isa group .
רמה ד3 בית שמש

קבצים מצורפים

• Screenshot_20190527-200334_Gmail.jpg
    Screenshot_20190527-200334_Gmail.jpg
    KB 512.1 · צפיות: 166
יש אולי קבוצת צ'אט במייל לזוכי מחיר למשתכן ברמה ד ??
ואם עדיין לא,
אז אולי נתאגד ונפתח.
מי שמעוניין שיפנה למייל הזה
[EMAIL]<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>[/EMAIL]​

נערך לאחרונה ב:
יש אתר של הפרויקט של פרץ לוזון??

קראתי את הפורום,
אנחנו מתענינים על דירה ברמה ד2 של האחים אום.
דירת גן ב 1,500,000
אני רואה פה שהאחים אום מאחרים באכלוס,
האם יש אחרים מומלצים אחרים?
האם זה מחיר הגיוני?
אנחנו מעונינים להשקעה
הערך שלה עוד יעלה?

קראתי את הפורום,
דירת גן ב 1,500,000
האם זה מחיר הגיוני?
אנחנו מעונינים להשקעה
הערך שלה עוד יעלה?

איפה ראית את זה? מתי הם אומרים שיאכלסו?

דירת גן ב 1,500,000
תרשום את גדל הדירה.
במקרה אני מכירה את הדירות של האחים אום, יש שם דירות גן של 75 מ"ר ויש דירות גן של 100 מ"ר (3 ו-4 חדרים) ויש גם דירות חמישה חדרים עם גינה קטנה שיוצאת ממרפסת שרות. זה מאד משמעותי אם אתה רוצה חוו"ד אמיתית. וכמובן גם גדל הגינה.

קראתי את הפורום,
דירת גן ב 1,500,000
האם זה מחיר הגיוני?
אנחנו מעונינים להשקעה
הערך שלה עוד יעלה?

לעניות דעתי אתם עושים טעות בבחירת דירה יקרה שמיועדת להשקעה. קשה מאוד למצוא שוכרים שישכירו בית יקר. דירות לשכירות פופולריות הם שלושה, ארבעה חדרים. יתירה מכך, קשה למצוא קונה לדירות יקרות. מי שקונה דירות כאלה זה כדי לגור. אלא אם כן אתם מחלקים אותה לשני דירות וזה כבר סיפור אחר.

תודה רבה למגיבים!!!!!
זה דירה 105 מ"ר וגן 180 מ"ר
לא במסגרת מחיר למשתכן,
אנחנו בעיקר חושבים על רווח מעליית ערך.
ועד המכירה- להשכיר

מי שרוצה להצטרף לקבוצת וואצפ להגרלה 541 של ISA group. שישלח לי הודעה בפרטי
מאוד חשוב שנהיה מאוגדים כמה שיותר רוכשים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה