מחיר למשתכן - לוד

• הוסף לסימניות
תודה
מקווה שהפרויקט יתקדם מהר,
לא ברור לי אם הוא באזור שגרים שם ערבים

• הוסף לסימניות
מה אומר לגבינו החלק הזה?
1657699195491.png

• הוסף לסימניות
עיריית לוד משקיעה מאד בהבאת אוכלוסיה מבוססת לעיר
חלק מהתכנית הכוללת, הוא מתחם הרובע הבינלאומי במערב לוד שמתוכנן לאלפים רבים של יחידות דיור יוקרתיות
בפאתי הרובע הזה נמצאת גני אביב החדשה ויש לה את כל הסיכויים להיות הצלחה נדלנית אם אתם עדיין חוששים
נוכל בקלות למצוא מי שירכוש את הזכיה מכם

• הוסף לסימניות
אני זוכה בפרויקט של אהרוני ומעניין אותי האם זה שווה להשקעה
אפילו שנוכל למכור מאוחר

• הוסף לסימניות
השאלה האם יהיה ביקוש לדירות להשכרה במקום וא"כ באיזה מחיר?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע.
כרגע המחירים שם מאוד גבוהים.
נראה לי שאם זכית
ברור שזו מתנה מה' ולא שווה לבטל
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על ההגרלות שהיו עכשיו אם זה שווה?
בן שמן 1 קבלן אפי קפיטל?

• הוסף לסימניות
מישהוא יודע מדוע לא קראו לפגישה? היו אמורים מזמן לקדם את הנושא.

• הוסף לסימניות
לוד זה הופך להיות היום מקום הכי אידיאלי בארץ
המיקום שלו אדיר

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על ההגרלות שהיו עכשיו אם זה שווה?
בן שמן 1 קבלן אפי קפיטל?
לפי הערכת ביזפורטל מדובר על הנחה של -600- 800 אלף ש"ח, גם בדיקת עיסקאות שנעשות בשכונה [הבנינים שבבניה] בשוק החופשי מראה תוצאה דומה, כרגע המחירבשוק החופשי של 3 חדרים 1.9 ו4 חדרים 2.25
סביר שיש הבדלים מסוימים בין קבלן לקבלן , אבל זה הסדר גודל
בכל מקרה מדובר בזכיה מאוד שווה
בנוגע למגורים במקום זה כבר סיפור אחר, ותלוי בהרבה נתונים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה