התייעצות מחיר למשתכן-ליקויים אחרי בניה וחוסר יחס

• הוסף לסימניות
אשמח לעצתכם הנבונה.
רכשנו דירה דרך מחיר למשתכן ונכנסו ברוך השם לפני שנה וחצי.
מאז. כל תקלה שיש (אינסטלציה. נזילה מטורפת במטבח) אין שום יחס מצידם.
חוץ מהמון סחבת..
אני רוצה להתייעץ פה שניה לפני שהולכת להוציא כמה אלפים על מכתב התרעה מעורך דין אם יש לי מה ואיך לעשות בנידון כדי לגרום להם להזיז דברים בלי בית משפט. הכרץאב ראש הכרוך בזה וההוצאות הרבות.

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
לדעתי אין מה לחכות אפילו יום מריחות של קבלנים זה דבר נפוץ הם זזים רק בשתי אופציות לגשת למשרד ולהרים צעקות אבל הכי טוב עורך דין דרך אפקטיבית ומהירה יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לעצתכם הנבונה.
רכשנו דירה דרך מחיר למשתכן ונכנסו ברוך השם לפני שנה וחצי.
מאז. כל תקלה שיש (אינסטלציה. נזילה מטורפת במטבח) אין שום יחס מצידם.
חוץ מהמון סחבת..
אני רוצה להתייעץ פה שניה לפני שהולכת להוציא כמה אלפים על מכתב התרעה מעורך דין אם יש לי מה ואיך לעשות בנידון כדי לגרום להם להזיז דברים בלי בית משפט. הכרץאב ראש הכרוך בזה וההוצאות הרבות.
אפשר לשאול איפה זכיתם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה