נכון להיום מאורסים לא יכוליםבעבר גם מאורסים יכלו להירשם
ושמעתי ששר האוצר ליברמן ביטל את זה
באתר זה נראה שלא
אבל אל תסתמכו על זה![]()
מי זכאי בתוכניות "דירה בהנחה"?
תוכניות "דירה בהנחה" מיועדות ככלל לחסרי דירה, אך גם למשפרי דיור.www.gov.il
אני לא יודע בוודאות
בהחלטבעצם א"א בגלל עצת פרעה שצריך חתימה מעו"ד שהזוג דרים יחד...
מי שמאד רוצה יכול להתאמץ להשיג כזו חתימה...
כמו ברוסיה... כאילו אין פה מספיק במה לטפל...חברת חקירות
מוכרים בציבור לא עוזר שכאילו חיים ביחד?
צריך חתימה מעו"ד..שמעתי שאפשר להירשם כידועים בציבור
יש טופס מיוחד? או העורך דין כבר יודע?
אתם יכולים להמליץ לי על עורך דין שמתעסק בזה?אני החתמתי עו"ד שאנחנו ידועים בציבור וקיבלנו אישור אפילו שאנחנו רק מאורסים
דרך אגב אנחנו נחשבים כבני מקום גם בעיר שאני גרתי וגם בעיר שיא גרה וגם בעיר שכתבנו שאנחנו גרים היום
כל עו''דאתם יכולים להמליץ לי על עורך דין שמתעסק בזה?
גם גזירת המעונות והחד פעמי זה בגלל התרברבויות ?בגלל התרברבויות כאלו סגרו את האפשרות של רישום לנישואין
חכמים הזהרו בדבריכם ובכתיבתכם
יכולה לשלוח לי קישור דווקא לטופס הזה להורדהכל עו''ד
זה סהכ תצהיר בפניו
מורידים את הטופס מהאתר ההרשמה של אלונים מגער
מצאתי משהויכולה לשלוח לי קישור דווקא לטופס הזה להורדה
כי אני לא מוצאת את זה באתר שלהם....
ממש תודה
זה הטופסיכולה לשלוח לי קישור דווקא לטופס הזה להורדה
כי אני לא מוצאת את זה באתר שלהם....
ממש תודה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים