דרוש מידע מחיר למשתכן- נגמר???

• הוסף לסימניות
אז יותר אין הגרלות??

יש הגרלות המשך והגרלות שבמכרז שלהם נקבע שישווקו במסגרת מחיר למשתכן. כמובן רק במכרזים שכבר זכה להם קבלן אחרת המדינה יכולה לשנות את זה למחיר מופחת, ועשו גם זאת באחד המכרזים שראיתי.

• הוסף לסימניות
יש הגרלות המשך והגרלות שבמכרז שלהם נקבע שישווקו במסגרת מחיר למשתכן. כמובן רק במכרזים שכבר זכה להם קבלן אחרת המדינה יכולה לשנות את זה למחיר מופחת, ועשו גם זאת באחד המכרזים שראיתי.
ידוע האם בבית שמש אמורות להיות עוד הגרלות?
ומתי?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מישהו יודע מתי והאם יש הגרלה בחריש? ובחדרה?

• הוסף לסימניות

בבית שמש נראה לי [לא מידיעה] יהיו עוד הגרלות המשך, כרגע יש רק פרויקט אחד ברמה ה', לפי מה שכתוב באתר מחיר למשתכן, שקבלן כבר זכה, ובעתיד יהא הגרלה.
מה שכתוב שם 'במכרז' לא יודע האם זה במסגרת מחיר למשתכן או במסגרת מחיר מופחת כמו ששינו בפרויקט אחד בבית שמש ממחיר למשתכן ל מחיר מופחת.
מצ"ב התמונה מאתר מחיר למשתכן

נראה לי @ירמי וולדמן יוכל לעזור במידע על הנ"ל

‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
איפה כתוב שמישהו זכה ברמה ה?

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
מישהו יודע מתי והאם יש הגרלה בחריש? ובחדרה?

אפשר לבדוק באתר מחיר למשתכן מה יש שם, אני לא מכיר את האזורים האלו מה קורה איתם במחיר למשתכן.

• הוסף לסימניות
זה בד1

• הוסף לסימניות
מה ההבדל במחיר בין מחיר למשתכן למחיר מופחת?
ומי שיש לו תעודת זכאות למחיר למשתכן זו אותה זכאות גם למחיר מופחת?

• הוסף לסימניות
משהו יודע מה קורה אם מחיר למשתכן ברוממה ואם אפשר לשנות פתאום את המחיר למטר מרובע לא הבנתי בדיוק?

• הוסף לסימניות
בבית שמש נראה לי [לא מידיעה] יהיו עוד הגרלות המשך, כרגע יש רק פרויקט אחד ברמה ה', לפי מה שכתוב באתר מחיר למשתכן, שקבלן כבר זכה, ובעתיד יהא הגרלה.
מה שכתוב שם 'במכרז' לא יודע האם זה במסגרת מחיר למשתכן או במסגרת מחיר מופחת כמו ששינו בפרויקט אחד בבית שמש ממחיר למשתכן ל מחיר מופחת.
מצ"ב התמונה מאתר מחיר למשתכן

נראה לי @ירמי וולדמן יוכל לעזור במידע על הנ"ל

צפה בקובץ המצורף 789411
יש מצב שכשההגרלות נפתחות תתנו פה תזכורת?
כדי שלא נפספס?

• הוסף לסימניות
עוד לא סופי

• הוסף לסימניות
תקופה ארוכה לא היה
בדרך כלל אם יש הם שולחים לי למייל
ונראה לי שליצמן נגד התוכנית הזאת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה