עזרה מחיר למשתכן - סיום זכאות?!

• הוסף לסימניות
נרשמנו למחיר למשתכן. יצאנו זכאים, וזכינו בתאריך 16/01/23 בהגרלה הזאת:

1737919446338.png

ומאז אנחנו ממתינים וממתינים.... אבל לא זה העניין.

היום נכנסתי לאתר הממשלתי בשביל משהו אחר, ואני מגלה בעידכונים את העידכונים הבאים:

1737919543272.png

ולא ממש ברור לי מה זה אומר זכאותך הסתיימה? האפשרות להגריל עוד? במילא אחרי זכיה לא ניתן להגריל.
או שיש לזה השלכה על הזכיה?

אודה למי שיוכל להסביר לי את פשר העניין.

(ואולי על הדרך אם יש למישהו מידע מה קורה עם הפרוייקט...)

תודה רבה לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
בעיקרון, צריך לחדש את הזכאות כל שנה עד לחתימת החוזה.
חידוש זכאות עושים באתר "דירה בהנחה" -
ממלאים ת.ז. וסיסמא,
לוחצים על "התחברות"
ואז על "אזור אישי" ו"חידוש זכאות".
זה עולה 50 ש"ח.

אצלכם, כיון שהזכאות כבר הסתיימה, צריך להוציא תעודת זכאות חדשה.
זה עולה 200 ש"ח.
עושים את זה באתר של "מילגם", "אלונים" או "מעוף".
הוראות כאן:

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל איפה מחדשים את הזכאות?
לא מצאתי שום מקום למלא טופס....

כלומר, מצאתי כמה פעמים לחצן של חידוש זכאות אבל הוא מביא אותי לאתר של מחיר למשתכן בדף הבית. וזהו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה