מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

טעמן נדל"ן - פסגות

CAM00249.jpg

תמונות מרמה ד' היום בבוקר יט חשוון תשפ

טריסון לבקשת @DAndna צלמתי מהרבה כיונים כי לא הצלחתי להבין איפה אמור להיות הבנינים ששאלתם עליהם מקווה שהתמונות עוזרות.
תודה רבה!!
זה נראה שהתחילו משהו מאחורי הבנינים של המסחר אם אינני טועה.
והבניינים שבתמונות האחרונות, שהשלד שלהם די מתקדם, אילו בנינים הם?

תודה רבה @משה פישר על התמונות המצב בשטח נראה מתקדם מאוד אתה יודע אולי מה מצב מבני הציבור ?

תודה רבה!!
זה נראה שהתחילו משהו מאחורי הבנינים של המסחר אם אינני טועה.
והבניינים שבתמונות האחרונות, שהשלד שלהם די מתקדם, אילו בנינים הם?

אני לא יודע, כתוב על אחד מהם בניין 44 זה בכניסה לרחוב מר עוקבא.

תודה רבה @משה פישר על התמונות המצב בשטח נראה מתקדם מאוד אתה יודע אולי מה מצב מבני הציבור ?

לצערי לא, אני לא יודע איפה אמור להיות מבני הציבור, אם מישהו כאן יודע היכן הם אשמח לדעת.

העלו כאן מפה הכוללת גם מבני ציבור
ודרך אגב שמעתי שאת ביה"כ שליד קניג ד1 משרד השיכון בונה
לא יודע עד כמה זה מהימן

אתה בטוח שבקניג ד2 אוחזים כבר בשלב מתקדם כל כך?
זה לא נראה לי קניג ד2. זה אמור להיות 2 בנינים למעלה ו4 למטה בלי כביש בצד.
אני גם חושב שזה לא קניג

מעיון באתר של קניג ד2 אתם כנראה צודקים בשתי התמונות הראשונות אבל השלישית זה לא קניג?
מצ"ב התמונה שאני צלמתי והדמיה של קניג שזה כן נראה הם.

אשמח ללמוד בשביל הפעם הבאה בדיוק איפה הם ממוקמים.

CAM00218.jpg
קניג-ברמה-ד3-2.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה