מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

האם למישהו יש מסמך נופי סביבתי של רמה ד1 ?

של איזה בנין הדירה הזו האם גם בנין 36 מצבו בפנים

השבוע יש בחירת דירות אצל נתיב בד3 הגרלה 489
ושבוע שעבר היה בחירת דירות ברייסדור בד4 זה הפרויקט הראשון בד4 שאוחז בשלב הזה

אין עליך ירמי תודה על כל המידע עוזר לנו מאוד

אני קניתי בטריסון בנין 16 יש עוד משהו שקנה שם?

אנחנו בטריסון גרין וויו בניין 13

טריסון זה פרויקט טוב מאוד

ירמי, יש התקדמות באפי קפיטל זה גם ב-ד3 ?

טיפ שלי כמתווך לכל החברה שבוחרים דירה במשתכן

אם אתם קונים להשקעה לא כדאי לקנות שלש בלי אופציה
כי זה מוצר שלא הולך אין לזה ביקוש היום

נערך לאחרונה ב:
טיפ שלי כמתווך לכל החברה שבוחרים דירה במשתכן

אם אתם קונים להשקעה לא כדאי לקנות שלש בלי אופציה
כי זה מוצר שלא הולך אין לזה ביקוש היום

אתה אומר את זה גם כהשקעה לטווח רחוק? כלומר מי שמשקיע ורוצה להשכיר. לא מי שרוצה למכור את הדירה סמוך ונראה לבניתה. כי דירת שלושה חדרים ידועה כמבוקשת בתחום השכירות לכן אני מתפלאה.

אתה אומר את זה גם כהשקעה לטווח רחוק? כלומר מי שמשקיע ורוצה להשכיר. לא מי שרוצה למכור את הדירה סמוך ונראה לבניתה. כי דירת שלושה חדרים ידועה כמבוקשת בתחום השכירות לכן אני מתפלאה.
התכוונתי למי שרוצה למכור אחרי 5 שנים אני עוסק בתיווך דירות גם ברמה ד וגם בנווה שמיר ו3 חדרים בלי אופציה מאוד קשה למכור

2019-12-11.jpg
2019-12-11.jpg
2019-12-11.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה