מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

כרגע אין צפי לעיכוב בטריסון
מה שכן - שמעתי את אחראית התוכנית של המחיר למשתכן אומרת כי אין כל צפי לעיכוב
והם יעשו הכל על מנת שקבלנים לא ינצלו את המצב

נערך לאחרונה ב:
היי,
משהו יודע מה קורה ברמה ד /1 בחזון את גלילי.
ואם יש תמונות התקבל בברכה

יש למישהו מידע על דחיית זמן מסירת הדירה ע"י חזון את גלילי בעקבות הקורונה ?

מכתב של חזון את גלילי על דחייה אפשרית

קבצים מצורפים

• מועד מסירה.pdf
    1.6 MB · צפיות: 97
כז
בוקר טוב לכולם,
לאור המכתב שקבלנו מחזון את גלילי צריך להתאגד ולעשות משהו,אסור לשבת בחיבוק ידיים.
הלוואי... כזוכה מחיר למשתכן אני גם כואב לי אך לצערי בתקופה כזו שכל המשק פשוט ''קורס'' קשה לי לראות מישהוא שירתם לעניין ויבצע מהלכים....

כתוב בחוזה,אבל יש בתים מוכנים וצריך להתאגד לומר שזה לא מקובל עלינו שידחו לנו את הכניסה כל כך הרבה זמן בזמן שאנחנו משלמים שכירות +משכנתא. אם כולם באים יחד ודורשים לא לדחות דירות שמוכנות אולי התיחסו יותר מאשר אחד אחד מתלונן

יש כאן זוכים בפרויקט של טריסון - מניחה שכן
אם בחרתם כבר מטבח ושיש
אשמח אם תוכלו ליצור קשר במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
על מנת שנוכל להעזר בכם לכמה שאלות קטנות
תודה מראש

אתה רואה שהכל טוב ויפה ,עבודה לחוד ומכתבי דחייה לחוד.
גם שאתה אומר שעובדים רגיל.

2020-03-26 (9).jpg
2020-03-26 (8).jpg
2020-03-26 (7).jpg
2020-03-26 (6).jpg
2020-03-26 (5).jpg
2020-03-26 (4).jpg
2020-03-26 (3).jpg
2020-03-26 (2).jpg
2020-03-26 (1).jpg
2020-03-26.jpg

ממזה התמונה האחרונה ? זה בניית רכבת לרמה ד'?
איזה פרוייקטים רואים?

אין לי מושג זה פורסם בצ'אט של רמה ד' ואני העתקתי לטובת הגולשים בפרוג...

קיבלתי הודעה מרייסדור בד'3 על דחיה במועד מסירת הדירות

קבצים מצורפים

• SKMBT_36320032615550.pdf
    KB 304.7 · צפיות: 81
פרוייקט מצפה האלה ד3. היום

קבצים מצורפים

• IMG-20200331-WA0005.jpg
    IMG-20200331-WA0005.jpg
    KB 117.9 · צפיות: 70
  • IMG-20200331-WA0004.jpg
    IMG-20200331-WA0004.jpg
    KB 165 · צפיות: 71
  • IMG-20200331-WA0003.jpg
    IMG-20200331-WA0003.jpg
    KB 119.1 · צפיות: 95

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה