מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת בית שמש ד

מעונין להצטרף לקבוצה של וולפסון - גרין הילס
y5806533 ג'ימל

מישהו יודע מה קורה עם ההקצאות (סליחה , ההשכרות ... )של הבתי כנסת בשכונה
הרב שמעון גולדברג שלח מכתב שעד ל כא' אדר כבר יהיו תוצאות סופיות
האם מישהו יוכל להחכים אותנו מה עם זה ??? אני בטוח שזה מענין פה רבים וטובים ...

מי יכולה לעשות לי סדר בבקשה במוסדות לבנים ולבנות ליטאי?

הודעה שקיבלנו אתמול מטריסון ד'2 לגבי בניינים 14 13 12 ברחוב מר עוקבא:
"הבניין בשלב ריצוף וחיפוי הדירות. ככל הנראה לאחר פסח יזמנו אתכם לאתר לזהות את הריצוף של דירתכם, לראות שהאריחים שהגיעו לשטח אכן אותם דגם שבחרתם בחברת הקרמיקה".

יש שמועות על התארגנות רכישת דירות במרוכז ע"י חבורת 'נחלת יעקב' - רצ"מ זילברברג, בשכונת ד4,
האם יש למישהו מידע בעניין.
כמו"כ קמה התארגנות לרכישת כמות מלאי דירות, ישירות מקבלן בד4 ע"י קבוצת חסידי, וישוב הישן במחיר מוזל,
יש למישהו טופס הרשמה? (כשיהיה לי, אעלה באשכול בל"נ)

זה שניהם אותו דבר
זה לא ד4
זה ד5
וזה בינתיים חלום
קבלן אמר למישהו תביא לי איקס אנשים
ואחרי זה אני יחשוב אם שווה לי וכו
אין בינתיים שום הסכם חתום או משהו
אם אתה משיג את המספר
תעלה לכולם שכולם יהנו מזה

מי יכולה לעשות לי סדר בבקשה במוסדות לבנים ולבנות ליטאי?
כיום נוסעים לג׳ אין בד׳ בכלל מוסדות ליטאים (רק ישוב הישן),
לשנה הבאה כל מוסד בארץ חולם לפתוח סניף בד׳ ולעשות כסף,
אי אפשר לדעת מי יצליח בפועל..

מה אם תמונות?????????
אין מישהו מהאשכול שהיה בשכונה וצילם????
א"א רק להנות מהתמונות שאנשים מעלים פה בלי שאתם תשתפו גם!!!!!!
מה מתקדם אם הפרויקטים בד 3 מבחינת אכלוס בחצי שנה שנה הקרובה?
מישהו יכול לעדכן?

מתעניינת לגבי דירה בשוק החופשי. מישהו יודע אם נותרו דירות 5 חדרים לקניה, ואם כן, באלה פרויקטים?

1615732073663.png
1615732073663.png
1615732073663.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה