מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת שלמה הגרלה מספר 963

בעלז רחוקים מאוד מהפרויקט של מחיר למשתכן, לא?

נראה איזה רבע שעה הליכה ברגל
יש הרבה פרויקטים של מחיר למשתכן
סביב כל הרכס......

וגם רחוב הרב שך הוא רחוב ארוך....

אני מכירה את הקצה שלו,
ליד הפרויקט של בעלז,

בלז ובן טוב זה בסוף של טוליאדנו - חזון איש
הרב שך זה הכיוון השני של רמת שלמה.
זה בהחלט לא אותם גנים ולא אותו בית כנסת
טעות שלי
התבלבלתי בין חזון איש לרב שך....

נכון, ומה הבעיה?
הם לא חושבים שיהיה רק חסידים, אלא שיהיה מגוון וגם קהילה חסידית יפה.
אין לי בעיה עם קהילה מגוונת ח"ו
אני רק תוהה איך ניתן להתארגן לסוג קהילה מסוים אם מדובר בפרויקטים של מחיר למשתכן? (ששם כידוע הציבור הם מכל גווני הקשת)

אשמח אם מישהו יוכל לכתוב פה את כל הפרויקטים של מחיר למשתכן שקיימים כרגע ברמת שלמה,
והאם יש פרויקטים גם בשוק החופשי
תודה רבה

קוטלר עדיקא רייסדור אפי קפיטל חושן בשלמה
האם ישנו פרוייקט בבניה שיש בו דירות שעדיין עומדים למכירה?
ברמת שלמה או בפרוייקט חרדי אחר בירושלים?

נערך לאחרונה ב:
הגרלה של אפי קפיטל, התאגדות רוכשים -
מישהו מכיר?

האם יש קבוצות? (מייל/ וואטסאפ/ מפגשים)

יש מישהו שמעונין למכור?
מה המחירים כרגע בהרב שך יותר זולים מטולדנו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה