מחיר למשתכן מחיר למשתכן רמת שלמה הגרלה מספר 963

• הוסף לסימניות
דבר ראשון אני חושבת שהאשכול מתאים לפורום דירות ונכסים
וחוץ מזה נראה לי שכדאי שיעשו שם בפורום כותרת כזו:
"לזוכי מחיר למשתכן, עד שנתיים וחצי שעדיין אין עידכונים מהפרויקט נא לא להטריד, זה עדיין לא חריג"
כך יצא לי מבירור בנושא
אשמח אם תתקנו אותי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בהגרלה 962 יש עכשיו גם בחירת דירות
בהגרלה מס' 963 יש כעת בחירת דירות

ומכאן קריאה לכל הזוכים
אשמח לדעת אם אתם מגיעים היום (ג').
וכמה מהזוכים הוזמנו להיום?

תודה

אנחנו היינו בראשון :)

האם ידוע לכם איזה סוג דירות נשארו ?
כי אמרו לי שנשארו רק הדירות הגדולות במחירים גבוהים. השאלה אם זה עדיין משתלם לרכוש אותם.

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם איזה סוג דירות נשארו ?
כי אמרו לי שנשארו רק הדירות הגדולות במחירים גבוהים. השאלה אם זה עדיין משתלם לרכוש אותם.
נשארו רק חמישה חדרים במליון שמונה מאוד פלוס מינוס. זה שווה מאוד השאלה אם יש לכם הון עצמי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בגדול זה דירות יפות
חוץ מזה שהסלון מעבר

• הוסף לסימניות
אין דירות 3 חדרים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה