דרוש מידע מחיר לעבודת תירגום

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה המחיר בשוק, לעבודת תירגום, כולל הקלדה?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
קשה מאד לענות ככה - מאיזה שפה לאיזה שפה?
מה סוג המקור? (לדוגמה מצילום או מנייר פיסי יעלה יותר מתרגום מקובץ וורד)
האם תחום התרגום אקדמי/ רפואי/ משפטי/ שיווקי או תחום מיוחד אחר?
אם התרגום דחוף, בד"כ תהיה תוספת לדחיפות.

וכמובן מתרגם בעל נסיון יקח מחיר גבוה ממתחיל, כמו בכל תחום.

בד"כ בארץ נותנים מחיר לכל 250 מילים (מה שנקרא עמוד) בשפת היעד.

• הוסף לסימניות
קשה מאד לענות ככה - מאיזה שפה לאיזה שפה?
מה סוג המקור? (לדוגמה מצילום או מנייר פיסי יעלה יותר מתרגום מקובץ וורד)
האם תחום התרגום אקדמי/ רפואי/ משפטי/ שיווקי או תחום מיוחד אחר?
אם התרגום דחוף, בד"כ תהיה תוספת לדחיפות.

וכמובן מתרגם בעל נסיון יקח מחיר גבוה ממתחיל, כמו בכל תחום.

בד"כ בארץ נותנים מחיר לכל 250 מילים (מה שנקרא עמוד) בשפת היעד.
ספר ביוגרפי מגרמנית לעברית.
זה תירגום מספר מודפס.
אין דחיפות.
מה פחות או יותר המחיר?

• הוסף לסימניות
אין לי מחיר של גרמנית לעברית.
כדאי לבקש הערכת מחיר מ2-3 מתרגמים, אבל חשוב גם לבקש דוגמה ולבדוק את רמת התרגום. מחיר זה לא הכל.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי מחיר של גרמנית לעברית.
כדאי לבקש הערכת מחיר מ2-3 מתרגמים, אבל חשוב גם לבקש דוגמה ולבדוק את רמת התרגום. מחיר זה לא הכל.
ביקשו ממני לתרגם, ואין לי מושג כמה לקחת.
אני משקיע מאוד בעבודה שלי.

אז רציתי לדעת, פחות או יותר מה מקובל לקחת, שאני אדע שאני לא מגזים, או להפך, שאקח קצת ואצא עם הרגשה של פרייאר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה