כללי מחיר לקובץ פתוח

• הוסף לסימניות
אני עורכת חוזה עם לקוח.
הוא רוצה שאני אוסיף שהוא מקבל את הקובץ פתוח בסוף העבודה,
כמה נהוג לבקש על קבצים פתוחים?
(אם זה משנה, העבודה זה מגזין חודשי)

• הוסף לסימניות
יש כאן אימרה שנונה המסתובבת בפורום, (לא זוכר זכויות יוצרים.....)
"על קובץ פתוח נותנים צ'ק פתוח"

• הוסף לסימניות
זאבי, יש לי חדשות מעניינות: כבונת אתרים, אני צריכה לקבל את הקבצים פתוחים על מנת לעבד אותם לאתר, זה חלק מתהליך העבודה...! (נכון, אתה יכול לפרק את כל האפקטים, לא זה מה שמעניין אותי. אבל!)

אבל, איך שלא יהיה: בעבודה לדפוס - על קובץ פתוח נותנים צ'ק פתוח.

• הוסף לסימניות
זה כבר אולי תחום שונה, לא יודע מה המוסכמות שם,
אבל להכניס בחוזה על מגזין חודשי סעיף של קובץ פתוח נראה לי קצת מוגזם.......

• הוסף לסימניות
מגזין חודשי - מן הסתם מדובר בעיצוב גריד, ולא עימוד על בסיס גריד קיים.
ואם כך - ללקוח יש בהחלט אפשרות לקבל את הגריד, מן הסתם לא רוצה להיות כבול למעצבת מסויימת.
תחשבי את המחיר הרגיל, ותוסיפי לפחות 100% (השמים הגבול)
תתני לו גם את האופציה למחיר הזול (המקורי) פלוס כמה יעלה לו לעמד אצלך את העיתון פעם בחודש
(עם הנחנה להזמנה מראש של שנה, נניח).
אני משערת שהוא יעדיף את הקבצים סגורים ולעמד אצלך.

ותדגישי לו שגם בקבצים פתוחים הזכויות נשארות שלך.

קרה לי פעם עם לקוח שאישר קובץ לדפוס, משהו מסובך ביותר ומושקע, ורק דבר קטן שכחתי לכתוב לטענתו - שם הלקוח עם הסמל של זכויות יוצרים......

• הוסף לסימניות
יתכן באמת שמה שרצה קובץ פתוח, הוא בכדי שיוכל להכניס לבד טקסט לעלונים הבאים
אבל א"כ לא צריך לתת קובץ פתוח, אפשר לסגור את העיצוב לג'ייפג באיכות גבוהה, ולייבא לוורד,
וכך הלקוח קיבל את שלו בלי שום תרומה מצד הגרפיקאי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה