כללי מחיר לשעה- מה מקובל?

• הוסף לסימניות
בדרך כלל אני מתמחרת גולבלי ללקוחות מזדמינים..
הפעם אני מעדיפה לפי שעות:
רציתי לדעת כמה אני צריכה לתמחר עיצוב קטלוג, הלקוח טוען שחלק מהעבודה נעשתה (נראה לי שהמזכירה שלו צרבה תמונות..:rolleyes:)
לכןאני רוצה לעבוד איתו לפי שעה.
השאלה-כמה (בערך!) עלי לקחת לשעה כשזה דחוף דחוף, וכמה כשזה לא לחוץ- תודה.:confused::confused::confused:
אין לי הרבה נסיון בקטלוגים דווקא. יותר במודעות ודברים אחרים.
הוא צריך לבוא לכאן הערב... תודה תודה למי שעונה לי מהר.:cool::cool::)

• הוסף לסימניות
אם את די מתחילה תתחילי עם 40+
ואם את כבר זריזה ומיומנת 70-100
ואם את אלופה אז-...................!!!!
תרגישי מה שאת ותדרשי מה שמגיע לך!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar123;579092:
אם את די מתחילה תתחילי עם 40+
ואם את כבר זריזה ומיומנת 70-100
ואם את אלופה אז-...................!!!!
תרגישי מה שאת ותדרשי מה שמגיע לך!!!
מסכימה

• הוסף לסימניות
זה לזמן רגיל?
כשזה בלחץ של זמן- יש אחוזים שמקובל להעלות בהם?
כי, אחרי הכל, זה באמת יותר קשה, מלא שעות בלילה, על חשבון הרבה דברים אחרים וכו'...

• הוסף לסימניות
תלוי עד כמה לחוץ (עבדתי בערב פסח עד הצפצוץ:mad: ופשוט הכפלתי את המחיר בלי להניד עפעף)...
בד"כ בעיתות לחץ, במחיר הסופי אני מוסיפה 30-40%.

• הוסף לסימניות
אפשר בשקט לקחת 100 ש"ח לשעה וזה עדיין יוצא יותר זול בד"כ מאשר בסכום כולל.

שעה סטנדרט לבעלי מקצוע זה 150 ש"ח (טכנאי וכדו')

• הוסף לסימניות
ראיתי בבתי דפוס עם גרפיקאים מתחילים, שהם דורשים גם 150 ש"ח לשעה,
כך שאין סיבה לרדת מ100 לשעה. מה גם שהרבה עבודות נגמרות מתחת לגבול השעה, ואתה יוצא מופסד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה