מחיר לשעות צילום

• הוסף לסימניות
כמה אני אמורה לקחת על צילום מוצרים במכולת בשביל לשלב בפליירים של מחירונים שבועיים.
עלי לקחת לפי שעות או מחיר קולקטיבי?
וכמה?
תודה על שהקדשתם לי מזמנכם.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול לעזור לי?
איפה כל הצלמים???

• הוסף לסימניות
וודאי שאת צריכה לקחת קולקטיבי , וכמה אני לא יכול להגיד לך
כי צריך לדעת כמה ועל איזו עבודה מדובר . בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אין לזה תשובה ברורה, כיון שכל צלם לוקח מחיר אחר, בהתאם למקצועיות שלו, ולאיכות הנדרשת.
המחיר הרשמי הוא 60 שח למוצר.
או 200 שח ומעלה לשעה.
אבל כשמדובר בכמות גדולה, המחיר יורד.
ככל שהדרישות גמישות יותר, ולא מדובר בקטלוג מפואר לתכשיטים, המחיר יורד.

• הוסף לסימניות
אגב - את רוב המוצרים אפשר למצא היום באינטרנט..
באתרים של היבואנים וכו'..
הם בד"כ ברקע לבן..

• הוסף לסימניות
מעבר לזמן הצילום, קחו בחשבון את זמן העבודה בבית!!!
צילום מוצרים גם על רקע לבן חלק, ידרשו תיקון בפוטושופ כמו החלקת קמטים סוררים, חיזוקי ניגודיות וצבע ולא לדבר על גזירת מוצרים מהרקע.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לתמחור כזה, לקחת מחיר על יום עבודה לדוג' 1200 ש"ח (יום עבודה זה אומר מקסימום 6 שעות)
למקסימום מספר מוצרים. (לדוג' 40 מוצרים)
וכל תוספת של שעות, או מוצרים יבוא בתוספת תשלום
כמובן צלם לוקח לפי רמתו, ולפי שווי זמן העבודה שלו, אחד לא יתחיל לעבוד לפני שקיבל 2000 ש"ח , והשני אומר 1000 שקל ביום מתאים לי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לתמחור כזה, לקחת מחיר על יום עבודה לדוג' 1200 ש"ח (יום עבודה זה אומר מקסימום 6 שעות)
למקסימום מספר מוצרים. (לדוג' 40 מוצרים)
וכל תוספת של שעות, או מוצרים יבוא בתוספת תשלום
כמובן צלם לוקח לפי רמתו, ולפי שווי זמן העבודה שלו, אחד לא יתחיל לעבוד לפני שקיבל 2000 ש"ח , והשני אומר 1000 שקל ביום מתאים לי.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה