כללי מחיר ל-1000 כרטיסי ביקור דו"צ ולמינציה

• הוסף לסימניות
איפה הכי זול? ייתכן ויהיו לי שניים להדפיס בו זמנית
אני צריכה די דחוף, והתחלתי לברר בכל מיני מקומות וקיבלתי מחירים די גבוהים.
איפה מומלץ, שיעשו גם איכות טובה?

• הוסף לסימניות
פרסום אקספרס
יש להם מחירים ממש אטרקטיבים לכרטיסי ביקור,
טלפון- 97924*

• הוסף לסימניות
200 ש"ח לא כולל מע"מ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תפני ל'אביגדור' כאן בפורום. הוא מחר - מחרתיים מדפיס לוח של כרטיסי ביקור.

• הוסף לסימניות
אצלי-איזור צפון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן מחירים טובים, אבל האם מתאים לאתר זה?

נראה לי שיש שם כרטיס ביקור לדוגמא, שלא מתאים לרוח הפורום!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפידפוס;322074:

אז תעצום עיניים.
מומלץ, מנסיון.

• הוסף לסימניות
אני עכשיו הולכת להדפיס למישהו בקניון הדפוס בכפר סבא (זה האזור שלו ואני לא מכירה את הדפוס) יש להם מחירי הרצה (150 ש"ח) ואני מקווה שבגלל שהם חדשים המכונות שלהם יחסית מכויילות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפידפוס;322074:

מצטערת, לא עברתי על כל כרטיסי הביקור.
העליתי את המחירון, מי שמחפש הלאה, על אחריותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפידפוס;322168:
התחמקות יפה...

למה בקשת סליחה נקראת התחמקות? באמת שלא עברתי על כל האתר ולא שמתי לב. התיחסתי רק למה שחיפשתי וזה המחירים. אולי הייתי צריכה לשים לב. מצידי שמנהלי הפורום ימחקו.

נכתב ע"י moshe018;322170:
נו באמת מה זה פה גן ילדים

למי התכוונת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaniv_55;322091:
אני עכשיו הולכת להדפיס למישהו בקניון הדפוס בכפר סבא (זה האזור שלו ואני לא מכירה את הדפוס) יש להם מחירי הרצה (150 ש"ח) ואני מקווה שבגלל שהם חדשים המכונות שלהם יחסית מכויילות
א. אני מכיר את הדפוס הנ"ל ואף את בעליו והוא ממש לא חדש אלא ותיק מאוד.. מה שחדש זה השם של העסק שהיה פעם... לא משנה :D
ב. הם זולים ותמיד היו זולים כי בעל המקום בקטע של לשבור את השוק.. מן קטע כזה..
ג. לגבי כיול המכונות אמנם המכונה שם חדשה, אך זה ממש לא מדוייק, כי גם מכונה דגיטלית בת חמש שנים שמטופלת היטב, תוציא עבודות מצויינות..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;322395:
א. אני מכיר את הדפוס הנ"ל ואף את בעליו והוא ממש לא חדש אלא ותיק מאוד.. מה שחדש זה השם של העסק שהיה פעם... לא משנה :D
ב. הם זולים ותמיד היו זולים כי בעל המקום בקטע של לשבור את השוק.. מן קטע כזה..
ג. לגבי כיול המכונות אמנם המכונה שם חדשה, אך זה ממש לא מדוייק, כי גם מכונה דגיטלית בת חמש שנים שמטופלת היטב, תוציא עבודות מצויינות..
הוא מוצלח?
שווה ללקוחה (מאיזור השרון) לעבוד איתו?
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה