כללי מחיר קובץ פתוח

• הוסף לסימניות
אני יודע שדשו בזה רבות, אבל כל מקרה לגופו...
הלקוח סבר שברור שמקבלים קובץ פתוח...
מדובר בפרוייקט מורכב של עימוד על ידי, ורצוא ושוב שוב ושוב (מחמת חוסר תיאום ציפיות מראש, טעות שלי ושלו)
עתה בסיום הפרוייקט טוען הלקוח שהוא שילם לי על זמן העבודה על הקבצים וממילא הם ברשותו. מחמת שלא דובר על קובץ פתוח מראש, הגענו להסכמה שקובץ פתוח ינתן בעלות נוספת. והשאלה היא - כמה???

אז איך לתמחר???

ממש אודה לכל עצה בענין, כדי שהכל יהיה על הצד הטוב ביותר.

• הוסף לסימניות
אם בכל מקרה תתן לו וכל העניין זה לא לתת בחינם, לדעתי תיקח סכום הגיוני 100-200 ש"ח.

• הוסף לסימניות
כשמודבר בעימוד אני לא רואה שום בעיה שהלקוח יקבל את הקובץ הפתוח.
כמובן שהכל אים תנאים שזה נשאר רק אצלו לתיקונים וכו', ויותר מזה שהוא לא מעביר את הקובץ הפתוח למעמד אחר במקרה שיש סדרת המשך..

• הוסף לסימניות
בוער לך להשאיר לקוח כזה אצלך בכח? תן לו את הקבצים ותתפטר ממנו.
נ.ב. מחיר לקובץ פתוח בעיצוב הוא X2 מהמחיר הרגיל. בעימוד אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
איך נותנים קובץ פתוח בלי להעביר פונטים וקישורים? או שזה כולל הכל? (לא הגיוני)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1728107:
איך נותנים קובץ פתוח בלי להעביר פונטים וקישורים? או שזה כולל הכל? (לא הגיוני)

נותנים את הקובץ כמות שהוא
שהלקוח יתמודד בעצמו עם הבעיה של הפונטים והלינקים
אלא אם מדובר בלינקים לתמונות שהלקוח שילם עליהם/פונטים שהלקוח רכש

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
נתן לי כיוון די מובן...
יישר כח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1728135:
נותנים את הקובץ כמות שהוא
שהלקוח יתמודד בעצמו עם הבעיה של הפונטים והלינקים
אלא אם מדובר בלינקים לתמונות שהלקוח שילם עליהם/פונטים שהלקוח רכש

ואז הוא ישגע אותו חצי שנה שהוא לא מסתדר... ושזה לא נקרא קובץ פתוח אם הוא לא מצליח לפתוח את זה כמו שצריך....
שיקח סכום של 1000 ש"ח לפחות,
יביא לו פקאג' מסודר עם הכל. ושלום.... ולא להתראות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OV graphics;1728368:
ואז הוא ישגע אותו חצי שנה שהוא לא מסתדר... ושזה לא נקרא קובץ פתוח אם הוא לא מצליח לפתוח את זה כמו שצריך....
שיקח סכום של 1000 ש"ח לפחות,
יביא לו פקאג' מסודר עם הכל. ושלום.... ולא להתראות....

זה לא חוקי
(להעביר פונטים ואולי גם תמונות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה