דרוש מידע מחיר שכירות באחיסמך

• הוסף לסימניות
מצאתי דירה 4 חדרים ליד ויזניץ בבני ברק ב4,000 קומה 4 עם מעלית! הם פרסמו הרבה זמן לא מצאו שוכר הורידו מחיר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לדירת 3 חד' מינ' 4,500
אפשר להגיע ל4,800
כמובן לא דרך הוועד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכמה הייתם ממליצים לעלות?
הוא שוכר טוב אני לא רוצה להבריח אותו..

• הוסף לסימניות
שו
לכמה הייתם ממליצים לעלות?
הוא שוכר טוב אני לא רוצה להבריח אותו..
שוכר קיים - מן ההגינות לא להעלות בבת אחת סכום גדול, במיוחד שהוא שוכר טוב.
הייתי מעלה ב 200 ש"ח ,מקסימום 300 ש"ח.
לשוכר חדש ניתן להשוות למחיר השוק.

• הוסף לסימניות
היי
יש לי דירת 4 חדרים במחיר למשתכן קומה 5
כרגע מושכרת ב 4,500

האם אפשרי לעלות את השכירות או שזה תמחור סביר?

תודה

@מעבר חציה @מומחה בנדל"ן @יעקב הרמתי
איני מכיר את אחיסמך
אתה שואל טכנית, מה האתגרים שעומדים בפני המשכיר כשהוא מעלה מחיר?
או רוצה לדעת את מחירי השכירות העדכניים באחיסמך?

• הוסף לסימניות
זה תלוי מי השוכר
ומה כתוב בחוזה (גם אם נדמה לכם שהחוזה מאפשר לך לעלות מחיר, זה לא תמיד כך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה